Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan változtassuk meg a szem színét Photoshopban?

Készítette: ZeroCool.hu
2008. január 7. 23:27:00 - 33955 megtekintés
 • Tegyük fel, hogy adott egy fényképünk bárki is legyen rajta - adott esetben mondjuk nem tetszik nekünk a rajta látható szem színe. Természetesen a Photoshopban van mód a változtatásra. Erre több módszer is van, lássuk ezek közül az egyiket.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Photoshop
 • Jelöljük ki a szemeket

  Előszöris nagyítsunk rá arra a részre, amit át akarunk szinezni. Nyomjuk meg az Y gombot, mellyel előcsaljuk a nagyítást a programban. Ha ez mégsem történik meg, a bal oldali ikonok között keressünk egy nagyítót. Közelítsunk a szemre, és, ha már elég nagy, mehetünk tovább. Válasszuk Lasso Toolt-t az L billentyű megnyomásával (alapból lehet, hogy nem ez van kijelölve - ebben az esetben nyomjunk SHIFT+L-t). Egyszerűen karikázzuk be a szemet, vagy az átszinezendő részeket. A kijelölést kiegészíthetjük, ha a SHIFT gomb nyomvatartásával újra jelölést csinálunk. Az ALT nyomásával elvehetünk ebből.
 • Már csak szinezni kell

  Nyomjuk meg a CTRL+C, majd a CTRL+V kombinációkat. Ezzel egy új rétegre helyeztük a kijelölt részeket. Fontos, hogy a rétegek között (layers) ez az utóbbi legyen aktív. Nyomjuk meg a CTRL+B gombokat, mely felhozza a Color Balance ablakot. Itt ahogy elkezdünk játszani a csúszkákkal, máris megváltozik a szem színe. Innen végülis már bárki szabadon játszhat, és azt az eredményt kell elmenteni, ami a legjobban tetszik.
 • Címkék:

  photoshop adobe képmanipuláció rajzprogram babes szem fotó
Themer - 12 éve, 1 hónapja

ZeroCool.hu,szuper vagy!
Tőled,meg szesze15-től tanulom meg a Photoshop használatát!

ZeroCool.hu - 14 éve, 6 hónapja

Magyar, vagy angol Photoshopod van?

juhito15 - 14 éve, 6 hónapja

kérnék egy kis segitséget...Nekem a CTRL+B-vel nem nyitja meg a ColourBalnc-t...
kKérnék egy tippet hol lehet máshol megnyitni!
Előre is Köszi!

ZeroCool.hu - 14 éve, 10 hónapja

Használd bátran a keresőt, van már ilyen videóm fenn

thefour - 14 éve, 10 hónapja

Télleg nagyon jó vidi És én engem is érdekelne egy ien haj változtatós szín szőkére stb. Várom a hajas vidit én is És grat a vidihez