Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan tüntessük el a tetoválást Photoshopban?

Készítette: ZeroCool.hu
2007. november 19. 19:45:00 - 28518 megtekintés
 • A Photoshop, szinte összes verziójában létezik többféle olyan megoldás, amivel el lehet tüntetni bizonyos dolgokat a fényképekről. Legyen az egy tetoválás egy márkajelzés vagy egy olyan dolog, ami némileg elvonja a figyelmünket.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Photoshop
 • Válasszuk a megfelelő funkciót

  Mindössze egyetlen funkcióra lesz szükségünk. Az alap beállítású Photoshopban nyomjuk meg az S billentyűt, amely aktiválja a Clone Stamp Tool-t. Ha ez nem így történik - mert mondjuk valaki korábban átállította a billentyűket - akkor a bal oldali menüsorból válasszuk ki ezt a funkciót. Érdemes az ecset méretét is beállítani annak megfelelően, amire éppen szükségünk van. Ezt a felül megjelent saját állítási lehetőségeknél konfigurálhatjuk, egészen pontosan a Brush résznél. Vagy, ha már kicsit gyakorlottabbak szeretnénk lenni, kezdjük el nyomogatni a nyitó és záró- kapcsos-zárójeleket, melyek növelik, vagy kicsinyítik az ecset nagyságát.
 • A funkció működése

  Érdemes előszöris ránagyítani arra a részletre, amit el szeretnénk tüntetni. Maga a Clone Stampt Tool úgy működik, hogy először ki kell jelöljük a mintát, amit másolni fogunk. Válasszunk hát egy tiszta felületet, amit át szeretnénk lényegében másolni a majdani helyre. Nyomjuk le az ALT billentyűt, majd kattintsunk egyet a bal egérgombbal. Innentől kezdve, ha bárhol kattintunk szintén a ballal, és nyomva is tartjuk, megkezdődik a mintavétel. Érdemes újra és újra mintát venni, hogy még élethűbb legyena hatás. Az apróbb részekhez érve érdemes az ecset nagyságát csökkenteni, és finomabb mozdulatokkal folytathatjuk a festegetést.
 • Bármikor jól jöhet

  Ezt természetesen bármilyen képen remekül használhatjuk olyan apróságok eltüntetésére, melyeket nem szeretnénk látni a képen. A funkciót később komplexebb dolgok eltüntetésére, vagy megkettőzésére is használhatjuk, ám ez már egy másik tippnek a témája.
 • Címkék:

  photoshop adobe képmanipuláció rajzprogram tetoválás babes
Roncy - 12 éve, 11 hónapja

Nagyon tetszik a program!
Honnan tudnám a teljes verziót letölteni? Segítséget előre is köszi!
Roncy

DJ-D - 13 éve, 5 hónapja

Ha torrenezel akkor onann is e lehet szedni

benhus70 - 13 éve, 8 hónapja

Hasznos tippvideó mint a többi!

sashun123 - 14 éve, 3 hónapja

szia nekem a [:jel csak a alt és az f betüveljönbe de ha ezt használom photoshopban akkor a mozgatást dobja be kérlek segits

Chimomo - 15 éve, 1 hónapja

SMS fizetős oldalak, torrent, vagy elkéred havertól :}