Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan játsszunk Spy-jal a Team Fortress 2-ben?

Készítette: ZeroCool.hu
2008. január 26. 20:08:46 - 16381 megtekintés
 • A legváltozatosabb karakter a Spy, aki bármerre is van a pályán, bármit is tesz, leginkább a Pyro-tól kell félnie. Ő ugyanis még akkoris könnyedén megtalálhat minket, ha láthatatlanok vagyunk. Csak bele-bele lő a levegőbe kis lángot véletlenszerűen, és könnyen belobbanunk tőle.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  Team Fortress 2
 • Sokarcú lehetőségek

  Spyként átváltozhatunk a játék összes karakterévé. Saját csapattársaink ezt egy maszkként látják, az ellenfelek viszont teljes alakos képet kapnak. Ha bejutottunk az ellenfél bázisára, folyamatosan legyen rajtunk valami álca, mert, ha véletlenül elmúlik a láthatatlanság, akkoris kapóra jöhet a második álca.
 • Pusztítsunk okosan

  Figyeljük ki láthatatlanul, hogy merre vannak az Engineerek. Ha kellő távolságba kerültek mondjuk a Sentrytől, helyezzük el rajta a kis elektromos kütyünket, mely kis szerencsével végzetes pusztítást végez. Mikor ráteszünk egy ilyet bármely elektromos eszközre, üzemképtelenné válnak. Ilyen esetben az Engineer odaszalad, és még mielőtt megjavítaná a Sentryt, érdemes hátbaszúrni.
 • Közelharcban is kiváló

  Meglepően jól használható a Spy a közvetlen közeli harcban is. Egyetlen késszúrásával képes leteríteni akár a legnagyobb ellenfelet is. Ennek persze pontos találatnak kell lennie közvetlen hátulról, de akkor is nagyon hatásos. Mikor használjuk fegyverünket, mindenféle álcánk megszűnik - érdemes ilyenkor menekülőre venni a figurát, és, ha esetleg vízbe kerültünk, kikecmeregve belőle feltétlenül várjuk meg, amíg lecsepegnek rólunk a cseppek. Ez kiváltképp akkor fontos, ha épp láthatatlanok vagyunk.
 • Legyünk taktikusak

  Gyakorlatilag korlátlan számban használhatjuk a bénító kütyünket, így akár több, egymáshoz közel lévő eszközt is lebéníthatunk. Ha menet közben elkezdi javítani az Engineer, tegyünk rá még, egészen addig, amíg fel nem robban - persze eközben igyekeznek majd leszedni minket, de egy próbát megér.
 • Nagyon vigyázzunk a táskával!

  Tény, hogy Spyként a legegyszerűbb bejutni az ellenséges bázisba, onnan kijutni viszont már kevésbé. Ennek az az oka, hogy amint felvettük a táskát, mindenféle védelmünk és álcánk megszűnik. Mivel pediglen nem vagyunk valami gyors karakterek, meggyűlhet a bajunk egy egy ellenféllel.
 • Címkék:

  team fortress 2 valve valve software pc játék pc half-life portal videójáték fps
korinho23 - 13 éve, 11 hónapja

belépsz játékba,aztán find server.. ennyi kb..

AkosKovacs - 14 éve

csá

segitenétek nekem??
nincsen szerverem ha valaki a facebokoomra vagya(z)e-mailcimemre 1 pár IP-t kuldenétek a team fortress 2-hoz
?????

JimMorrison723 - 14 éve, 1 hónapja

Multiplayer játék.

D4ng3r0 - 14 éve, 4 hónapja

Lene egy kérdésem.
Ez gyakorlatilag csak online játék? Tehát szerverekkel és minden egyébbel. Vagy pedig van bene Single player is ?

Baltincs - 14 éve, 4 hónapja

Karácsonyra megisvettem, úgyhogy most nagyon jól elvagyok vele...:P