Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan játsszunk Engineer-rel a Team Fortress 2-ben?

Készítette: ZeroCool.hu
2008. január 15. 17:07:00 - 8825 megtekintés
 • Az Engineer az egyetlen olyan karakter a Team Fortress 2-ben - legalábbis a megjelenés idején és az után is fél évvel - aki képes különféle tereptárgyakat letenni. Ilyen a teleport, a "segélyláda", vagy a duplacsövű.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  Team Fortress 2
 • Mindig maradjunk a közelben

  Igyekezzünk a Sentry-t minél közelebb építeni a segélyládához, mert ilyen módon könnyen javíthatjuk az ágyút sérülés közben is, és persze egyidőben gyógyulunk is tőle. Ha közvetlen a közelében vagyunk, nem biztos, hogy első találatra sikerült végezni velünk. Amennyiben mégis így történik, nem biztos, hogy bármi veszve van: jó eséllyel újraéledésünk után is ott lesznek még letett apróságaink, melyeket rohanva meg is javíthatunk. Fontos, hogy az eszközök csak akkor maradnak meg, ha maradunk az Engineer karakternél.
 • Dolgozzunk csapatban

  Amikor csak tudunk, érdemes összeállni másik csapattaggal, adott esetben egy másik Engineerrel, és a stratégiailag fontos helyek több gépágyút is letehetünk - segélyládával egyetemben. A csapattársaknak is segédkezhetünk egy teleport elhelyezésével, mellyel akár a bázis ajtajától közvetlen eljuthatnak az ellenséges bázisig.
 • Maradjunk fedezékben

  Jobb, ha nem nagyon megyünk ki a szabadba, próbáljunk meg mindig a Sentry védelmében maradni. Sajnos vannak olyan szöget és állapotok, amikor sajnos egy Scout, egy Sniper, vagy mondjuk egy Pyro minden további nélkül könnyedén leszed minket, még akkor is, ha a Sentrytől 1 centire állunk. Igyekezzünk ezeket a pozíciókat nagy ívben elkerülni.
 • Nem éppen mesterlövész, de unaloműzőnek elmegy

  Az Engineer semmiképpen sem kézi fegyverének tűzereje miatt népszerű. Unaloműzőnek azonban néha megpróbálhatunk kiszaladni, és elkapni egy-egy söréttel néhány kóborló ellenfelet. Ha észreveszük, hogy a háttérből elkezd közeledni az ellenfél, érdemes mihamarabb fedezékbe vonulni, mert bizony nem vagyunk vasból!
 • Címkék:

  team fortress 2 valve pc játék valve software half-life portal videójáték fps
Onoxyx - 15 éve, 2 hónapja

Az Engineerek-nek miért shotigunja van? Mert pl. a Star Wars BF2-ben is az van az Engineer-nek

ZoleeDee97 - 15 éve, 3 hónapja

A Kartel Kocsma elég híres hely.
főleg hétvégén mert akkor 30 percet vagy akár 1 órát is kell várni arra hogy bekerülj:S

Hodilton - 15 éve, 4 hónapja

Kartel Kocsma az jó szeró

ZeroCool.hu - 15 éve, 7 hónapja

Hátőőő, egy ideje már nem vagyok fenn Steamen, vagy legalábbis nem TF2ben, csak nagyon ritkán. Ha vagyok, akkor általában Kartel Kocsmán, vagy az OGC szerveren megtalálsz.

SysT - 15 éve, 7 hónapja

Nem tudlak felvenni steamre..felvennél? Steam nevem: [HU]Prikusz
jah és melyik szervereken szoktál lenni? Köszi a választ