Keresés Kategóriák Kedvencek

Portal: Hogyan vigyük végig gyorsan a játékot? - 1.rész

Készítette: ZeroCool.hu
2008. november 6. 12:44:36 - 13341 megtekintés
 • A Portal című játék, így 2008 novemberében nem számít újnak, de úgy gondoltam mégis csinálok egy olyan kis sorozatot, amiben megmutatom, hogyan kell gyorsan végigvinni.
 • Amire szükségünk lesz

  Portal
 • A tesztpályák

  A Portalt egy korábbi játékból alakította át a Valve. A legelső pályán még nincs nálunk semmi, amint a számláló, kimehetünk a szobából. A dobozkát rakjuk rá a gombra, ami a legáltalánosabb feladatunk lesz a játékban. Szálljunk be a liftbe, és eljutunk a tesztszobába. Itt annyi a feladat, hogy a folyamatosan változó nyílásokon átmenjünk és vegyük fel a kockát, tegyük rá a gombra, szaladjunk vissza, tegyük rá a kockát a gombra és mehetünk a következő pályára. Ebben a szobában találkozunk először a fegyverünkkel, várjuk meg, míg kinyílik az ajtó. Menjünk a fegyverhez, amivel meg tudjuk nyitni a kék színű portált.
  A következő pályán annyi a dolgunk, hogy a már meglévő portálrész túloldalát megnyitjuk, és mehetünk a következő szobába.
  A következő pályarészen megtanulhatunk, miképp tudunk kijutni egy olyan részről, ahonnan nem tudunk kiugrani. A portál egyik kapuja már nyitva volt, nyitottunk egy másik kaput, átvittük rajta a kockát, és mehetünk a következő részre.
  Az ötödik szinten bonyolódik a dolog, egyszerre két gombot kell nyomva tartani, hogy kinyíljon a kapu. Használjuk ki a nyitott portálrészt, és a felső emelőn található kockát tegyük rá az első dobozra, majd ugorjunk le a második kockáért. Nyissuk ki a kék portálrészt és mehetünk vissza.
  Az energialabdás részeknél érdemes arra figyelni, hogy a piros sugár, ahova az energiatároló mutat, az hova mutat, mert a későbbi pályákon is azt kell megtalálnunk, ahova mutatnak ezek a jelzők.
 • Címkék:

  portal valve half-life steam left 4 dead játék akció fps
ricsi1400 - 11 éve, 10 hónapja

én tudom honnan szedd le a link:http://thepiratebay.se/torrent/4198034/PORTALportal letöltés

kocka98 - 13 éve, 6 hónapja

Nem tudja valaki honnan tudom leszedni ezt a játékot? mert nagyon tetszik

Mr.Kocka - 13 éve, 6 hónapja

Szia azt szeretném kérdezni hogy hol lehet letölteni ezt a játékot biztonságosan? a választ előre is köszi

alex_1200 - 13 éve, 10 hónapja

Jeee ez egyik nagyaon kedvenc játékom

Brien97 - 13 éve, 12 hónapja

Sziasztok! Jó a játék de mi köze van a Half-Life-hez?? Én annak az 1. részét végig vittem most a 2.on nyomulok.