Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan játsszunk Soldier-rel a Team Fortress 2-ben?

Készítette: ZeroCool.hu
2008. január 8. 16:58:00 - 10138 megtekintés
 • A kicsit őrült, bohokás Soldierrel egészen nagy pusztítást lehet végezni, főleg akkor, ha elég sok rakétát tudunk az ellenfelekre lőni.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  Team Fortress 2
 • Ne álljunk meg egy

  Ezt legjobban úgy tudjuk megtenni, ha folyamatosan mozgásban vagyunk. Balra-jobbra nyomogatjuk az irányítót, így nehezebb célpontot jelentünk mondjuk egy-egy ráérőbb Snipernek a messzi távolban. Egyetlen hátránya, hogy sorozatban csak négy rakétát tud kilőni.
 • A Sentryvel csak okosan!

  Ha meglátunk egy Sentry-t, semmiképpen ne álljunk ki elé. Csak oldalazva lépkedjünk ki elé, és azonnal lőjünk rá egy rakétát. Ezek az ágyúk ugyanis nem azonnal lőnek, csak kis késleltetéssel. Így megúszhatjuk az azonnali halált. Elég jól el is tudunk szaladni, ha gond van - eközben lövöldözzünk folyamatosan, főleg, ha tudjuk, hogy követhetnek minket.
 • Mindig figyelmesen közlekedjünk

  Érdemes benézni mindenhova, ahol esetleg lehet bármilyen tárgy, melyet az Engineer pakolt le korábban. Ha mondjuk észreveszünk egy teleportot, vagy bármi mást, viszonylag biztonságos távolságból le tudjuk azt szedni. A Sentry-t is ki lehet néha cselezni úgy, hogy bizonyos szögekbe nem tud befordulni. Ilyen formán pedig köré lőve a rakétákat, akár el is pusztíthatjuk.
 • A táskáért mindent

  Elég jól össze lehet szedni a Soldierrel is a táskát, mely a küldetések alapja, a cél. Természetesen ezt a területet védik talán a legjobban. Érdemes nagyon odafigyelni a Demoman gránátjaira, illetve, ha megpillantunk egy Engineert, biztosra vehetjük, hogy az valahova letett egy Sentryt. Ezt távoli lövésekkel is kiválóan le lehet szedni, úgy, hogy semmi bajunk sem lesz.
 • Töltsünk, töltsünk és töltsünk

  Mint már említettem, csak négy lövést lehet leadni egymás után a Soldierrel - ennyi rakétát tud egyszerre betölteni. Éppen ezért nagyon fontos, hogy amikor éppen nem lövünk, mint a veszett, hogy amikor meglátunk egy ellent, nehogy rosszul járjunk.
 • Trükkös mozdulatok

  A Soldierrel sajnos alapból nem lehet túl nagy ugrásokat eszközölni, de jó kis Quake-es múltból idézve magunk alá piríthatunk. Ezzel feljuthatunk olyan magaslatokra is, amiket teljesen elérhetetlennek hittünk. Folyamatosan keressük ezeket a pontokat, mert nagyon hasznos lehet a játék közben. Bejuhatunk egészen az ellenséges bázis kapujáig - ok, ezt nem annyira szeretik , mert spawn camp-nek számít. Ha túl sokan jönnek, akkor innen távolodva akár ugrás közben is lőhetünk néhányat a biztonság kedvéért.
 • Címkék:

  team fortress 2 valve pc játék valve software half-life portal
Szabi1229 - 12 éve, 11 hónapja

én mot telepítem.De szerintem király a videó.Mindegyik jó!!

szitiban - 14 éve

Aki szokott játszani Teamfortress2-n az adja meg a nevét .Én HUN/Magyar (Ákos) vagyok álltalában Blu ritkábban Red.Reggelente és délután játszok 2fortban vagy dr.colában.

mak - 14 éve, 2 hónapja

te már feloldottad a csákányt vagy valami mást soldiernek????????

kerekperec - 15 éve, 5 hónapja

jó volt a videó. minden benne volt, kösz az uppot

kerekperec - 15 éve, 5 hónapja

lehet hogy non steames és azért kérdezte