Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan játsszunk Heavy-vel a Team Fortress 2-ben?

Készítette: ZeroCool.hu
2008. január 13. 21:07:00 - 8381 megtekintés
 • Kicsiny csapatunk egyértelműen legrobosztusabb tagja a Heavy, aki már külselyével is azt sugározza, hogy igen, itt van némi izom és a fegyverével is azt sugallja, hogy itt bizony aprítás lesz.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  Team Fortress 2
 • Lassú, de szeretjük

  Ennek következtében érthető, hogy a mezőny leglassabb tagjáról van szó, akivel nem éppen elsőként fogunk eljutni mondjuk az ellenséges bázisra. Persze, ha elkezdjük használni az aprócska kis gépágyúját, bizony komoly pusztítást idézhetünk elő - mondjuk, ha nagyobb tömeg közeleg, vagy esetleg Sentryket akarunk eltakarítani az útból. Távolba nem jól lő, mert nagyon széthord a fegyvere, illetve figyelnünk kell a találatokra is, mert méretünk ellenére nagyon könnyen sebződünk.
 • Medic-kel párban a legjobb

  A Heavy-t egyértelműen Medic-kel érdemes használni, ilyenkor tudja igazán megmutatni az erejét. Mint már említettem könnyen el lehet vele bánni, többek között egy pontos Sniper fejlövés ledönti. Érdemes még nagyon figyelni a rakétákra és a gránátokra, melyek lényegében legádázabb ellenségeink. Ha egyszer a Medic aktiválta az Übercharge-ot, nincs mese, abba kell hagyni a lövöldözést, és be kell rohanni a bázis keményebb részeire. Ha közben elfogy a védelem, próbáljunk fedezékbe vonulni, és bízzunk az erősítés mielőbbi befutásában.
 • Mi vagyunk a középpontban

  A legnagyobb pusztítóerővel mi bírunk, mely mondjuk nem feltétlenül tart sokáig, de egy kis támogatással az aktuális káosz középpontjába kerülhetünk. Az egyetlen fontos dolog, hogy valóban magunkra kell akasztani egy Medic-ket. Nélküle majdhogynem tehetetlenek leszünk.
 • Címkék:

  team fortress 2 valve pc játék valve software half-life portal videójáték fps
acsiman001 - 13 éve, 5 hónapja

Szerintem a Sniper a legjobb de mindenkinek más az ízlése!!

D4ng3r0 - 14 éve, 4 hónapja

Igen. a Heavy -vel könnyen el lehet bánni. Akár még a Scout-tai is. Érdemes hátulról támadni vele.
A Shattergun-nal lőni amíg nem kellene tölteni, akkor pedig rá kel ugorni és baseball ütővel kell leütni xD. itt is egy videó. (itt az összes kaszthoz vannal hasznos információk

D4ng3r0 - 14 éve, 4 hónapja

Már rájöttem

D4ng3r0 - 14 éve, 5 hónapja

Ha már itt van az a téma amihez az én kérdésem is kapcsolódik.
Ha megvezem a TF2-t Cd-n. Akkor hogyaín lehet azzal multiplayerben játszani? Csak Steam -en lehet? és HA IGEN AKKOR HOGYAN KEL BETENNI STEAMRE A JÁTÉKOT? :P

simsonstar - 15 éve, 7 hónapja

igen! öszintén nem akarok nagyon költeni ! hogy valahol ahol olcsobb vagy ahol talán ingyen van , de ezt utobbit nem hiszem !