Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan játsszunk Demoman-nel a Team Fortress 2-ben?

Készítette: ZeroCool.hu
2008. január 10. 21:38:00 - 6852 megtekintés
 • A nem éppen szalonképes Demoman-nel körülbelül ugyanolyan lassan tudunk haladni, mint a Soldierrel, de az időzíthető gránáttal kicsit gyorsíthatunk a mozgáson.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  Team Fortress 2
 • Fel, fel a magasba

  Annyit kell csupán tennünk, kidobunk egy időzített - vagyis később aktiválható - gránátot, fölémegyünk, ugrunk egyet, és közvetlen ezután megnyomjuk az aktiváló gombot, az egér jobb gombját. Ezzel feljuthatunk olyan helyekre is, ahova normál esetben a Demoman-nel nem lehetne. Eljuthatunk többek között az ellenséges erők bázisának ajtajáig, amit szépen körbeaknázhatunk és akkor aktiváljuk, amikor arra épp szükség van. Még magasabb épületekre is felugrálhatunk, ami által egészen nagy terepeket beláthatunk. Akár körbe is aknázhatjuk a fontos területeket, és ahogy meglátjuk az ellent, mehet a robbantás.
 • Szórjuk csak az áldást bátran

  A Demoman-nek az első fajta gránátja nagyon hasonlít a Soldier rakétájához. Töltés nélkül összesen négyet lőhetünk ki belőle. Azért nagyon jó, mert mandínerből is eltalálhatja az ellenfelet, így az útja nem mindig kiszámítható. Természetesen egy kritikus találat azonnali halált okoz.
 • Támadjunk lesből

  Ezeket a bizonyos második fegyveres "aknákat", melyeket mi aktiválunk a legtöbb felületre feltapaszthatjuk. Egyedül a csapatok belépési pontjainak alja a kivétel, de ez még bőven belefér (azok elé bátran szórhatunk). Folyamatosan érdemes ontani a gránátokat, mert legtöbbször nem számítanak rá, hogy a semmiből egyszercsak záporba kerülnek. Érdemes mindig egy pontba felragasztani ezeket, mert így igazából nem is tudja megítélni az ellenfél, hogy mekkorát robban majd. Az elsődleges gránátnak még nagy előnye, hogy a mandínernek köszönhetően lényegében irányíthatjuk is "görbe vonalban".
 • A táska védelme fontos feladatunk

  Ha minden igyekezetünk ellenére mégis kihozta az ellenfél a táskát a bázisról, de mondjuk valahol elejtette, érdemes mindenképpen körbeszórni aktiválható gránáttal. A helyszínről akár el is vonulhatunk biztonságos helyre, hiszen ezeket bármikor aktiválhatjuk, ha éppen szükség van rá.
 • Címkék:

  team fortress 2 valve pc játék valve software half-life portal videójáték fps
rolcsi020 - 12 éve, 10 hónapja

kár hgoy nm te játszasz ezekben

mak - 14 éve, 3 hónapja

az elsőnek nekemvan 6-os is (nem feloldott)

JimMorrison723 - 14 éve, 3 hónapja

Te itt vagy? Ebből tanultál meg demomanezni?

parafaHuGo - 15 éve, 1 hónapja

jééé hihi az én voltam csak még kicsi koromban

Lemon - 16 éve, 1 hónapja

jólett