Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan játsszunk Pyro-val a Team Fortress 2-ben?

Készítette: ZeroCool.hu
2008. január 8. 17:02:00 - 10265 megtekintés
 • Nem is tudom miért, de valahogy a Star Wars-os buskalakókra emlékeztet ez a Pyro nevezetá karakter. A szavát nem nagyon lehet érteni, mivel rajta van egy max, és így kicsit South Parkos, Kenny-s beütést is kapunk tőle :)
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  Team Fortress 2
 • Ne tüzeljünk feleslegesen

  Eléggé óvatosan kell bánni a Pyro felszerelésével, mert bizony elég kevéske gáz fért a tárolónkba. Nem nagyon érdemes vágtában lövöldözni - ha viszont egyszer úgy döntöttünk, hogy itt az ideje a csatának, elég nagy pusztítást végezhetünk: akár több halált is okozhatunk, mígnem ugye valaki véget nem vet a mi életünknek.
 • A meccs elején trükközhetünk

  Akár azt is megtehetjük, hogy közvetlen a meccs elején berontunk a bázisra, és a kirohanó ellenfeleket szépen felgyújtjuk. Nos, ez néha bejön, máskor nem.
  Tanulva esetleges hibáinkból érdemes kifürkészni, hogy kit akarunk megölni. Nem érdemes például rárontani Übercharge-olt ellenfelekre, kivéve akkor, ha már tudjuk, hogy fogy az erejük. Ha elmúlik az "örökélet", rájuk is gyújthatunk - ha elég gyenge volt, akkor nem fogja túlélni a támadást.
 • A bázisig kergethetünk

  Ha úgy látjuk, hogy egy kicsit tisztább a terep, berohanhatunk az ellenség bázisára, és elkezdhetjük szórni az áldást. Ilyenkor figyeljünk a szaladgáló tűzre, mely lényegében egy láthatatlan módba kapcsolt kém. Ha végeztünk vele, mehetünk vissza újra a tömegbe, és a kapukig kergethetjük a szerencsétleneket.
 • Címkék:

  team fortress 2 valve pc játék valve software half-life portal
ZeroCool.hu - 12 éve, 10 hónapja

Tévedés, nem felejtettem ki, hanem amikor a videó készült (3 és fél éve), még hírből sem volt ilyen, és nem volt ingyenes

laszlobenko - 12 éve, 10 hónapja

Steamen keresztul free mar Annyi hogy nem premium accountot kapsz

Csak h. on is legyek kicsit : kifelejtetted a legloket hasznalatat ami nagyon hatasos demoman es soldier ellen illetve az ossze tobbi kaszt ellen is

xRideBx - 12 éve, 10 hónapja

Honnan lehet letölteni a játékot ??

D4ng3r0 - 14 éve, 3 hónapja

Én legtöbbször Pyro-van vagyok,de még nem kapltam semilyen extra fegyvert :S.
De az Argo szerver televan "állatokkal" :P. Minden 2. soldier-nek Direck hit-je van és 1 lövéssel megölnek én meg hiába lövöm őket a tűz elalszik. xD

ZeroCool.hu - 14 éve, 4 hónapja

Hali, bocsi, de én már alig MSNezek. A profilomra nem tudod megírni? Köszi!