Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan játsszunk Medic-kel a Team Fortress 2-ben?

Készítette: ZeroCool.hu
2008. január 20. 11:06:00 - 8258 megtekintés
 • A csapat doktoraként nagyon népszerűek leszünk - mindenki, mindenféle apró karcolás után mindket fog szólítani. Ebbe bele kell törődni, egyszerűen rohangálni kell.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  Team Fortress 2
 • Folyamatosan veszélyben vagyunk

  Nyilván éppen ezért az ellenfelek körében is nagyon népszerű célpontok leszünk, nem is igazán azzal fognak foglalkozni akit gyógyítunk: az a csapattársunk ugyebár elég jól elvan addig, amíg adagoljuk neki a "jobbulást". A legtávolabbi pontokról akarnak minket lenyomni, és félő, hogy egy ügyesebb snipernek ez előbb-utóbb sikerül is.
 • Próbáljunk fedezékben maradni

  Közelharcban nem vagyunk annyira jók, így érdemesebb inkább távolabb maradni az akciótól, és persze néha napján nekünk is jól jön egy kis egészségügyi csomag. Ha úgyis tömegbe értünk, érdemes balra-jobbra kattintgatni, hiszen mindenkinek jól jön néha egy kis gyógyulás. Ez persze folyamatosan tölti az ÜberCharge módot, amire bizony elég sokszor nagy szükségünk lesz.
 • Az ÜberCharge mindenkinek kell

  A nagy gyógyítás mellett, ha meglátunk egy védtelenebb ellenfelet, esetleg megpróbálhatjuk lekaszabolni a csontvágónkkal - ez néha még sikerülhet is. Ügyeljünk persze inkább arra, ha feltöltődött az ÜberCharge, máris keressünk egy megfelelő csapattársat és már aktiválhatjuk is. Ezután rohanhatunk be az ellenfél bázisára is akár, semmilyen bajunk nem történhet. Legyünk résen, ugyanis, ha ez elfogy, akár azonnal is meghalhatunk, hiszen nagy valószínűséggel ilyenkor még a megmaradt csatatér közepén vagyunk.
 • Többre nem nagyon használható a medic

  Nagyon hasznos csapattag létére nem nagyon lehet a Medic-kel mást csinálni. Nem egy gyors karakter, nem lehet vele nagyokat ugrani, és tűzereje sem az igazi. A második fegyvere, az sorozatlövő injekciós tű néha hasznunkra válhat, de akarjunk vele világot megváltani.
 • Címkék:

  team fortress 2 valve pc játék valve software half-life portal videójáték fps
ZeroCool.hu - 15 éve, 6 hónapja

Nagyon szívesen, jó játékot kívánok

balazs08 - 15 éve, 6 hónapja

a videók alapján megtetszett a teamfortress 2 és meg akarom szerezni kössz a feltöltést

ZeroCool.hu - 15 éve, 8 hónapja

Őőő, nos, ha dedikált szervert akarsz indítani, ahhoz le kell szedni külön programot. A kapcsolódással meg néha lehet az a baj, hogy nem listázza ki a szervereket. Ilyenkor állíts be valami szűkítést a listákból, majd állítsd vissza vissza alapértelmezésre.

SysT - 15 éve, 8 hónapja

hmm? Nah a köv.lenne a gondom..Én nem tudok létrwehozni szerót,mert nemtom,hol vannak beálítások,emg,hogy betudjanak jönni a szerverre..Lehet valahogy orvosolni? köszi: SysTem

ZeroCool.hu - 15 éve, 10 hónapja

Fogalmam sincs, ezeket akkor vettem fel, amikor nem én játszottam