Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan játsszunk Scout-tal a Team Fortress 2-ben?

Készítette: ZeroCool.hu
2008. január 5. 19:53:00 - 12683 megtekintés
 • Sportos, baseball rajongó, és hatalmasat tud ugrani. A Scout a Team Fortress 2 kompánia legpergősebb tagja, akivel a leggyorsabban oldhatjuk meg a kellemetlen helyzeteket.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  Team Fortress 2
 • Nem túl felszerelt, de kifejezetten ütőképes

  A Scout egyértelműen a leggyorsabb karakter a játékban, mint ilyen, természetesen egy kicsit nehezebb eltalálni, mint a többi játékost. Nem annyira erősek a fegyverei, de közelharcban egészen jól alkalmazhatóak.
 • A sebesség a lényeg

  Ha elkezdődik a játék, még mielőtt bárki, bármit lerakna pályára, vagy szétszóródnának az ellenfelek, érdemes azonnal berontani az ellenfél bázisára. Természetesen ekkor is körültekintőnek kell lennünk, hiszen előfordulhat, hogy el-elszórodtak egyes leleményesebb játékosok. Azonnal érdemes összeszedni a táskát, amivel aztán igyekezhetünk vissza a bázisra. Ilyenkor persze méginkább résen kell lennünk, hiszen, ha nálunk a táska, akkor az összes ellenfél látja, hogy merre vagyunk. A táska pozícióját ugyanis folyamatosan mutatja a játék. Ahogy visszaértünk a saját bázisunkra, igyekezzünk letenni a táskát, és mehetünk is tovább a következő csatába.
 • Lehet próbálkozni

  Mint már említettem, közelharcban eléggé jó a Scout, ám, ha nyílt terepre kerül, akkor folyamatosan érdemes mozgásban lenni, mert mondjuk egy Sniper nagyobb távolságról is könnyen eltalálhat minket. Akármerre is vagyunk, érdemes mindenhova benézni. Ha mondjuk találkozunk egy Engineerrel, nem árt, ha azonnal lelőjük, mielőtt még letenné bármelyik kis kütyüjét, hiszen még építés közben is sokkal egyszerűbb ezeket elpusztítani.
  Ha meggyújt minket egy Pyro, akkor sem kell mindjárt pánikba esni, kiváltképp akkor, ha elég erőnk volt - a láng ugyanis elalszik. Ha meglátunk egy Engineert táskával a kezében, akár baseball ütővel is végezhetünk vele.
 • Siessünk biztos helyre jutni

  A táskával a pályán - akármennyire gyorsak is vagyunk, kifejezetten feltünő látványt keltünk: húzunk magunk után kis csíkot, hatalmas táska van a hátunkon és bizony ilyenkor minden egyes ellenfél minket akar elkapni. Ettől függetlenül, ha látunk néhány ellenfelet - mondjuk, ha Übercharge van rajtuk, nem érdemes velük kikezdeni, ha viszont ez elmúlik, elkezdhetjük őket aprítani. Viszonylag hamar kiderül, hogy ki tudjuk e lőni, vagy sem. Ha nem, akkor érdemes inkább elszaladni, kiváltképp olyan helyre, ahol mondjuk egy ágyú véd meg minket.
 • Nem minden az, aminek látszik

  Ha meglátjuk saját magunkat a saját csapattársunkként, akkor az bizony egy Spy volt - következésképpen érdemes azonnal véget vetni az életének. Ha az ellenséghez elég közel vagyunk, ne sajnáljuk a shotgun töltényeket. Egy-egy pontos találat akár critical sebet is okozhat. Ha ezzel megvagyunk, mehetünk is tovább a táskáért, persze ismét eléggé körültekintően. Ha menet közben meglátunk egy épülő Sentry-t, mielőbb lássunk neki az aprításának, mert első fázisában sokkal kevesebbet sebez, és elpusztítani is jóval egyszerűbb, mint alig néhány másodperccel később.
 • Címkék:

  team fortress 2 valve pc játék valve software half-life portal videójáték fps
peterpeti999883 - 13 éve, 11 hónapja

Jól játszol!Mennyi ideig játszottál? Mert látszik már nem vagy kezdő sem haladó!

ZeroCool.hu - 14 éve, 1 hónapja

Már nem játszom jó ideje a játékkal, az az igazság. Bocsi

D4ng3r0 - 14 éve, 1 hónapja

Üdv.
Bár már régi a videó,de mivel látom hogy a legtöbb videód a 2fort pályán van. Melyik szerveren szokott lenni? Mert eddig én se az OGC-n se a Kartel komcsmán nem találkoztam vele :P

ZeroCool.hu - 14 éve, 6 hónapja

Felvéve: 1 éve, 8 hónapja. Ezt azért érdemes figyelembe venned Amúgy dehogy probléma, sőt!!! Már jöhet is!!!!! Hajrá, hajrá!

Trooper - 14 éve, 6 hónapja

Szvsz ez sokkal inkább egy "TF2 alapok" videó volt, mintsem egy scout gyorstalpaló. Én tervezek egy scout videósorozatot, csak kérdezném hogy probléma-e hogyha ide is feltöltöm? (Mivel hogy már van a témában fennt videó)