Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan játsszunk Sniper-rel a Team Fortress 2-ben?

Készítette: ZeroCool.hu
2008. január 23. 17:38:00 - 13017 megtekintés
 • A kissé Indiana Jones beütésű karakter a Sniper, akitől - annak ellenére, hogy nem egy hatalmas nagyméretű játékos - igencsak felnek az ellenfelek.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  Team Fortress 2
 • A félelmetes mesterlövés

  A félelemnek nyilván az a legfőbb oka, hogy mindössze egyetlen egy távolsági lövéssel akár azonnali halálos sebet is tud ejteni. Ezt persze az esetek nagy többségében csak úgy tudjuk elérni, ha pontos fejtelálatot sikerül eszközölnünk.
 • Sose álljunk meg egy helyben

  Sniper esetén nagyon fontos, hogy igyekezzük olyan pozíciót találni a pályán, ahol kellően nagy távolságot be tudunk látni. Így, ahogy minimális mozgolódást is észlelünk az ellenfél oldaláról, azonnal oda is pörkölhetünk. Emellett az is nagyon lényeges, hogy akárhova is megyünk a pályán, bárhonnan próbáljuk meg leszedni az ellent, semmiképpen sem szabad megállnunk egy helyben. Próbáljuk ne csak az egeret mozgatni, hanem balra-jobbra mozogjunk is el, mert így sokkal nehezebben találhatnak el.
 • Védjük magunkat okosan

  Nyilván előfordulhat, hogy lesből meglepnek minket, és a közelharcban a mesterlövész puska csak vész esetén használható (nagyon nehéz vele közelre célozni). Ilyenkor kapjuk elő a sorozatlövőt, vagy a bozótvágót, és kezdjünk azonnal kaszabolni - ez persze nem mindig jön majd be.
 • Tegyük izgalmasabbá a játékot

  Ha egy kicsit jobban részesei akarunk lenni a csatáknak, és elindulunk az ellenfél bázisának szívébe, érdemes a sorozatlövővel mozgolódni. Ez menet közben jobb szolgálatot tesz. Ha észrevesszük, hogy mozgolódás van, ne menjünk közelebb, sőt, menjünk távolabb, és e közben kezdjünk célozgatni a távcsövessel. Ha bázison belül találunk néhány kósza ellenfelet, megpróbálkozhatunk egy-egy belövéssel, mert könnyen előfordulhat, hogy lényegében "beleszaladnak a célkeresztbe".
 • Használjuk ki a kiegyenlítetlen játékmenetet

  Az egyes pályákon próbáljuk megtalálni azokat a helyeket, melyek speciális védelmet adhatnak nekünk. Ilyenek például bizonyos pontokon az árnyékos részek - ezen a téren sajnos a játék nem teljesen kiegyenlített. Míg mondjunk a piros csapatnak vannak árnyékosabb részei, addig a kéknek nem feltétlenül és fordítva.
 • Címkék:

  team fortress 2 valve pc játék valve software half-life portal videójáték fps
mak - 14 éve, 2 hónapja

az íjjal ha fejest adsz az eginek közelről pörög vagy hármat

JimMorrison723 - 14 éve, 2 hónapja

Azért lehetne frissíteni ezeket a videókat. Ha akarjátok adok egy két csipás vidót. Tegnap játszottam másodszor 3 hónap után és lecheatereztek (nem az első eset...) Nem arcoskodni akarok, de nagyon szépeket lőttem.

D4ng3r0 - 14 éve, 3 hónapja

Üdv.
Gondolom már nem játszol a játékkal,de én nemrég kezdtem és még sosem voltam a 2forton. Se az OGC-n se a Kartel Koscmán se az Argon eddig nem láátam. meik szerveren szokottt lenni?
Kösz

csabo29 - 14 éve, 5 hónapja

és ez online?
mert ha igen az elég jó

view - 14 éve, 11 hónapja

Hello jó ,hogy bemutatod a snipert ,hogy játszunk vele de van egy ami nem igaz árnyékos hely mindenkinek lehet mivel sajátmaga állítja be,hogy milyen sötét vagy világos és mennyire legyen ki dolgozott a játék graficája