Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe Photoshop: Hajpótlás egyszerűen

Készítette: Videotanfolyam.hu
2011. szeptember 19. 12:49:21 - 4472 megtekintés
  • Ebben a videóban megnézzük, hogyan lehet egyszerűen egy rosszul fésült, hiányzó hajat pótolni, kiegészíteni.
  • Amire szükségünk lesz

    Adobe Photoshop
  • Hajpótlás egyszerűen

    Válasszuk ki a fotó egy részét, ahova a hajpótlást el szeretnénk használni. Fessük ki a javítandó részt gyorsmaszkkal. Ezek után a Patch tool segítségével már megfelelően tudjuk átmásolni a hajat. A Clone eszközzel a részleteket javíthatjuk ki.
  • Címkék:

    adobe photoshop hajpótlás retusálás
tantobacsi59 - 9 éve, 3 hónapja

Tisztelt Ignéczi Úr!
Szeretném megköszönni oktató videóját, nagyon praktikus! Sajnos nekem van egy kis gondom az alkalmazásával: a műveletsor végén, amikor megmutatom, hogy honnan vegye a mintát, átrakja szépen, csak sokat halványít rajta. A barna hajból szőkét csinál. Bizonyára csak egy apró beállítás kérdése a dolog, és én vagyok a tudatlan, de nagyon kérem, hogy segítsen nekem, mert már sok mindent kipróbáltam, de marad a szőke haj. Valószínűleg a folt eszköz nem működik úgy, ahogy én szeretném, mert ha csak őt használom magában, akkor is hasonló a jelenség. Fáradozását előre is köszönöm, üdvözlettel : Sarvajcz Tamás

igneczi - 10 éve, 6 hónapja

Minden Adobe programot, így a Photoshopot is letöltheti bárki 30 napig használható teljes értékű trial verzióban, az adobe.com-ról.
Egyébként örülök, ha tetszett.

monok - 10 éve, 6 hónapja

nagyon jó a video! de esetleg egy másik videoban vagy akár itt eltudná nekem mondani hogy hogy lehet letölteni a photshopot?? nagyon fontos lenne! előre is köszönöm!