Keresés Kategóriák Kedvencek

Portal: Hogyan vigyük végig gyorsan a játékot? - 8.rész

Készítette: ZeroCool.hu
2008. december 22. 18:24:23 - 13921 megtekintés
 • A játék legvégén találkozhatunk azzal a főellenséggel, aki szerintem az egyik legaranyosabb, akit valaha csináltak :) Sajnos azonban ahhoz, hogy végigvihessük a Portalt, mégis el kell őt pusztítanunk.
 • Amire szükségünk lesz

  Portal
 • Az utolsó pálya

  Jussunk tovább a kis rácson, majd egy csúszós pályarészhez jutunk. Egyik szobából lépjünk át a másikba, hajigáljuk le a robotokat. Hatástalanítsuk az összes robotot. Lőjünk bele az egyik fenti döntött platformba, majd magunk alá is lőjünk, és használjuk ki a gravitációs gyorsulást. Ha átjutottunk a túlsó pályarészre, hatástalanítsuk a robotokat ismét. Jussunk teljesen fel. Eljutottunk a főellenséghez. Elpusztításának lényege az, hogy le kell ejtetni belőle egy-egy darabot, és a leeső darabot szerezzük meg, majd ezt a darabot be kell dobni egy lyukba, ahol az megolvad. Az első darab magától leesik, és a pályán található kapcsoló segítségével nyissuk ki az olvasztótégelyt, dobjuk bele egy portálon keresztül.
  A többi részt nehezebb megszerezni, mivel nyílik egy védelmi rendszer, és azt a rakétát kell belevezetnünk a robotba egy portál segítségével. Vigyázzunk, hogy ne minket találjon el a rakéta. Az olvasztótégelyt is újra ki kell nyitnunk a kapcsoló segítségével.
  Előfordulhat, hogy nem találjuk el, akkor nyissunk máshova portált. Az utolsó szemet a levegőben kell elkapnunk.
  Amint mindezzel megvagyunk, széthullik az épület és kirepít minket az energia a felszínre.
 • Címkék:

  portal valve half-life steam half-life2 left 4 dead team fortress 2
salkis - 12 éve, 2 hónapja

Kár Petyuska, hogy nem lehet letölteni, mert ezt meg kell venni a boltban. Amúgy a jópofa rész az, mikor megkapjuk a játék első pályáján megígért tortát. Jó játékot mindenkinek. Amúgy a Tescóban kb. 1300-1500 Ft, tehát nem olyan drága játék.

Petyuska - 12 éve, 11 hónapja

Sziasztok! Ezt a játékot honnan lehet letölteni?

robert102 - 13 éve

A legújabb hírek szerint 2011. április 21-én fog megjelenni a Portal 2

mer - 13 éve, 8 hónapja

elvileg 2010 novemberben vagy 2011-ben jön a portal 2
Egy kis ízelítő belőle

lamaroidzoltan - 14 éve, 1 hónapja

i'm making a not here
high sucess