Keresés Kategóriák Kedvencek

Portal: Hogyan vigyük végig gyorsan a játékot? - 7.rész

Készítette: ZeroCool.hu
2008. december 13. 07:10:34 - 9513 megtekintés
 • Már majdnem elértünk a játék végére, de azért még lesz egy kis dolgunk. Ebben a részben leginkább a különféle robotokkal és automata fegyverekkel gyűlik majd meg a bajunk.
 • Amire szükségünk lesz

  Portal
 • Haladjunk tovább a Portal pályáin

  A 20. pályán dugattyúkra ugorjunk rá, lőjünk ki egy portált, ugorjunk le. Itt könnyen nekipréselhetnek a falhoz. Az egyikre ugorjunk rá, de a portál segítségével visszajuthatunk a pályára. Jussunk minél feljebb a pályán. Ne felejtsük el, hogy át lehet lőni a rácsokon. A dugattyúkra ráugorhatunk, nem fogunk leesni.
  A következő részen ismét egy csőrendszerhez jutunk, gyalogoljunk végig rajtuk, amíg el nem jutunk egy újabb dugattyús részhez, ahol fölé kell lőni egy portál, majd keresni kell olyan helyet, ahol leugorhatunk a kapuhoz. A következő részen ugorjunk csak le.
  A 21-es pályán folyamatosan elkezdenek lőni a robotok, jussunk végig óvatosan a korábbi tapasztalatok szerint. Kövessük mindig a nyilat.
  A következő részen ismét keressünk olyan helyet, ahova lőhetünk portált. Hatástalanítsuk a robotot, majd a következő szobában használjuk ki a gravitációs gyorsulást, és fel fogunk jutni.
  A következő szobában cselezzük ki a robotot, és lövessük ki vele a két üvegfalat. A következő részen a portálon kell átvezetni a rakétát, majd ugorjunk be egy szellőző csatornába. Akár egy lépcsőt is építhetünk hozzá.
  Lőjünk át a ventilátoron egy portált és kiérünk egy nyálkás részhez, ami a következő pálya.
 • Címkék:

  portal valve half-life steam half-life2 left 4 dead team fortress 2
ZiGiLiGA23 - 13 éve, 9 hónapja

én elsőre végig vittem xD am szetem jók ezek a vidók THX

ZeroCool.hu - 14 éve, 7 hónapja

Nézem persze De amint láthatod, így is meg lehet oldani Ha van másik megoldásod, szerintem mindenképpen vedd fel, én is szívesen megnézném!!! Köszi!

soony13 - 14 éve, 7 hónapja

Szia nemtudom nézed e még ezeket de amikor 00:39 mp. marad hátra akkor azt nem ugy kell csinálni hanem ugy hogy teszel egy portált a cső alá ahol a doboz megy meg a másikat oda teszed ahol lő a rakéta, beméreted magad és ki fogja lőni a csövet a rakéta ezáltal lejön egy doboz és onnan tól tudod arról kell felugrani a szellőzőbe

valentin06031995 - 15 éve, 1 hónapja

az egyik haverom játszik a portallal és szernite is jó meg sztem is

name - 15 éve, 5 hónapja

a http://www.youtube. com van egy szóköz javísd ki csak nem lehet egybe beírni