Keresés Kategóriák Kedvencek

Portal: Hogyan vigyük végig gyorsan a játékot? - 2.rész

Készítette: ZeroCool.hu
2008. november 11. 15:38:02 - 10113 megtekintés
 • Ebben a tippben folytatom a Portal című játék végigjátszását - ha elakadtál, nézz bele mindenképpen!
 • Amire szükségünk lesz

  Portal
 • Haladjunk tovább a Portal pályáin

  A Portal hetedik pályája picit trükkösebb, itt nem az energiatároló-gömböt kell figyelni, hanem ahova pattan a gömb, oda kell lőnünk az első portált, így a második portál bevezeti a gömböt a megfelelő helyre. Ez elindít egy mozgó platformot, amit meg kell várnunk, hogy alánk érjen. Amint ez visszaér, ugorjunk rá. A játékban picit gyorsabban lehet mozogni, ha ugrálva, jobbra-balra húzogatjuk a karaktert.
  A nyolcas pályán egy savas felülettel találkozhatunk, amibe lehetőleg ne essünk bele. Itt ki kell tapasztalnunk, hova kell lőni a portál kaput, hogy a gömb át tudjon menni a tárolójához. A gömb még egy fontos tulajdonsága: ha átvezetjük a portálon, akkor újratöltődik. Az életre keltett mozgó platformra ugorjunk rá, amivel eljutunk a következő szintig
  A kilences pályán egy energiás-ajtó torlaszolja el az utunkat és a már meglévő portált kell kihasználnunk, és a mini-ablakon kell átlőnünk. Ha mindent jól csináltunk, akkor még azelőtt odaérünk a pálya végéhez, hogy a liftünk odaért volna.
  A tizedik pályán tapasztalhatjuk először azt, hogy a portálban a beugró sebesség kifelé is megmarad. Tehát ha beugrunk egy portálba és a túloldalon kiugrunk, akkor jóval nagyobb sebességgel haladunk előre, amerre a portál mutatott. Ezt a gyorsulást kihasználva nagy távolságokat tehetünk meg, egyszerűen ugorjunk be az egyiken és kijutunk a másikon, így haladhatunk tovább a pálya végéig.
  A tizenegyes pálya elég trükkös, itt találkozunk a második fegyverrel, ami automatikus szintén és új portálokat nyit, három pozícióba. Először nyomjuk meg a kapcsolót, ami kinyit a kaput, és lőjük be a kék ajtót. Ahol az energiagömbhöz jutva látjuk, hol hagy nyomot a falon, és oda lőjük a kék kaput, úgy, hogy a narancssárgát az automatikus fegyver az energiatárolóval szemben nyissa meg. Innentől kezdve a feladat annyi, hogy megvárjuk a narancssárga portálnyitó nyit egy kaput, elugrálunk a fegyverig, amit felvéve módosul az eredeti portálnyitó fegyverünk. Ez amilyen kaput megnyitott, lőjünk arra bármelyik portálkaput, már kék és narancs kaput is nyithatunk. Bárhol a pályán, ahol találunk egy közeli pontot, nyissunk kaput, ugorjunk és a pálya végére értünk.
 • Címkék:

  portal valve half-life steam left 4 dead játék akció fps
ricsi1400 - 11 éve, 11 hónapja

a link mindenkinek http://thepiratebay.se/torrent/4198034/PORTALportal letöltése

S_martlus333 - 12 éve, 6 hónapja

Nekem nincs meg ez a jatek de fantasztikusan magyarazol 5*

ZeroCool.hu - 14 éve, 7 hónapja

Utánanéztem, hogy mi ez, és nem, nincs hozzáférésem az oldalhoz.

Battlefieldzolika_BAN - 14 éve, 7 hónapja

Beloadod Van??? Mert Láttam Egy Ilyen Nevü Felhasználót ZeroCool

ZeroCool.hu - 14 éve, 7 hónapja

Nem értem a kérdést, próbáld meg másképp megfogalmazni