Keresés Kategóriák Kedvencek

Portal: Hogyan vigyük végig gyorsan a játékot? - 5.rész

Készítette: ZeroCool.hu
2008. december 7. 21:28:08 - 9100 megtekintés
 • A 18-as pályán már extra feladatunk is lesz: igyekeznünk kell a reflexeinket is kihasználni, ellenkező esetben sokszor meg fogunk halni...
 • Amire szükségünk lesz

  Portal
 • Haladjunk tovább a Portal pályáin

  A 18-as pályán ugrálni fogunk, a legmagasabb pontra kell feljutni. Próbáljunk mindig feljebb jutni, használjuk ki a gravitációs gyorsulást. Jobboldalt fent használjuk ki az ugratót, a vele szemben lévő szobából kell megszerezni a kockát, amivel a kapcsolót megnyomjuk. A gombot megnyomva egy nagy szobába jutunk, ahol a robotokat kell ártalmatlanítani először a középső forgó energiagömb-lövővel. Három robot kiiktatása elegendő a továbbjutáshoz. Az energiagömbbel indítsuk be a kapcsolós ajtó mögé rejtett energiatárolóban a platformot, és így juthatunk a kockához.
  Ha átjutottunk, még nem tudunk felugrani, ezért menjünk le, és a kapcsolóval megnyitunk egy plusz platformot. Nyissunk egy portált, a kapcsolóval indítsuk el a platformot, ugorjunk át, majd ezt kihasználva át tudunk ugrani a kockáért és már csak el kell jutni az eredeti helyre.
  A következő pályarészen a gravitációs gyorsulást kell kihasználni, figyeljünk az egér pozicionálására. Ha elérünk a felső döntött platformra, máris mehetünk a következő pályára.
 • Címkék:

  portal valve half-life steam half-life2 left 4 dead team fortress 2
Feco00 - 14 éve

a 18 as pálya második részén meghaltál ? mert ott vágva volt a felvétel:xD

gregus021 - 14 éve, 6 hónapja

gyorsan pls. ahol a golyót kell eljuttatni a csukott ajtós részre azt megmutatnád lassan?nem értettem.sokféleképpen megpróbáltam de nem ment.ott vmihez kell használni gravitációs gyorsulást?

CS.CS - 14 éve, 11 hónapja

Én az ugrálós résznél akadtam meg

denielboy - 15 éve, 1 hónapja

elakadás szégyen ebben a játékban
de mégis elakadtam XD
az átt ugrás a fölsőbb szintre résznél hehe
ugy hogy jo is hogy megnéztem me nem találtam rá modod hogy ugorjak föl oda XD:
már sv_gravity 300 at akartam irni XD

ZeroCool.hu - 15 éve, 2 hónapja

Hátőőő, köszi