Keresés Kategóriák Kedvencek

Mire figyeljünk ha nem akarunk elhízni, vagy ha fogyókúra előtt állunk? - 4. rész

Készítette: svarga
2008. május 23. 23:17:24 - 4097 megtekintés
  • Azoknak az embereknek, akik hosszú éveken keresztül visszaesőként, különböző fogyókúrák jojó csapdájába kerültek - azaz mindig többet gyarapszik a testsúlyuk a fogyókúra végén, mint amennyi előtte volt -, a káposztaleves-kúra lehet a megoldás a fogyásra.
  • Milyen hatása van ennek a kúrának?

    Igaz, aki ezt megcsinálja, jó eséllyel nem fog többet káposztát enni az életében. Ám a jelenleg ismertetett módszer ennél hatásosabb, ugyanis nagyon jóízű káposztalevest készíthetünk. Ha káposztalevest fogyasztunk, az sokkal több energiát vesz el a szervezettő, mint amennyi hasznosul belőle, tehát fogyasztó. A benne lévő zeller pedig vízhajtó hatású. Tehát egy hét alatt ezzel férfiak 4,5-9 kg-ot veszítenek, ami elsősorban vízvesztés. A nők pedig 3,5-6 kg-ot veszíthetnek. Ez azért különböző, mert másféle zsírszövet van a férfiakon és más a nőkön.
  • Mire figyeljünk a kúra alatt?

    Ne éhezzünk közben, tehát gyümölcsöt és zöldséget korlátlan mennyiségben fogyaszthatunk, illetve különböző napokon ehetünk csak húst, csak szénhidrátot, vagy csak keményítőt, természetesen nyers zöldségekkel körítve. Ennek a kúrának a végrehajtása nagy lökést ad a fogyni vágyóknak. Ezután a kúra után nem szabad visszatérni a korábbi táplálkozáshoz, hanem a reformtáplálkozás alapelemeit közbeiktatva kell folytatni a fogyókúrát. Nem kell vegetáriánusnak lenni, tehát aki nem érez erre indíttatást, ehet továbbra is állati fehérjéket, csak jóval kevesebbszer, maximum heti háromszor. Azt is variáljuk úgy, hogy egyik nap pl. tejet, tejterméket, másik nap tojást, harmadik nap valamilyen húsfélét együnk.
  • Címkék:

    biorezonancia biorezonancia vizsgálat egészség betegség fogyókúra fogyás súlycsökkentés

  Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!