Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan alakult ki a biorezonancia, és a biorezonancia-diagnosztika?

Készítette: svarga
2008. április 15. 19:04:35 - 5526 megtekintés
 • Az 1940-es éve végén egy bizonyos Schumann nevezetű úr rájött arra, hogy a Földet körülvevő bioszféra és a világűr között egyfajta kapcsolat áll fenn.
 • Mi az a Schumann-frekvencia

  Ha a Földet középpontnak képzeljük el és egy 70-100 km-es sugarú gömbként veszi körül a bioszféra, az egy üreg-rezonátor. Az üreg rezonátorok tulajdonsága a saját rezonancia, ez pedig a mérések szerint 7,83 Hz-nek bizonyul. Ezt elnevezték az élet alaprezgésének vagy Schumann-frekvenciának, később kísérletek során kiderült, hogy minden élő szervezet kb. negyed óráig bírja ki e nélkül az alapfrekvencia nélkül. Tehát ha olyan környezetbe kerül, ahol ez a rezgés megszűnik, akkor az élet is megszűnik. Űrhajósoknál nagyon fontos ez a dolog, manapság egy generátort visznek magukkal, ami biztosítja ezt a rezgést.
 • Hogyan fejlődött tovább a biorezonancia-vizsgálat?

  Később egy W. Ross Adey nevű amerikai kutató rájött arra, hogy a sejtek bizonyos frekcencia-tartományokban reagálnak rezgésekre, bizonyos tartományokban pedig nem. Ezeknek a frekvencia-tartományoknak a biológiai ablak nevet adta, majd később az Adey ablak nevet kapta a felfedezőjéről. Ezen keresztül kommunikálnak a sejtjeink a külvilággal.
 • Miért fontos ez számunkra?

  Kb. 60-200 milliárdnyi sejtünk van, amelyek másodpercenként kb. 7ezer kémiai reakciót folytatnak le. Ennek olyan nagy a sebessége, hogy a központi idegrendszer és a hormonrendszer sebessége nagyságrendekkel kisebb. Ezt a sok élettani folyamatot vezérelni kell, és ezt kapjuk a Föld mágneses teréből és a minket körülvevő kozmosz vezérléséből. Ezek a legfontosabb külső vezérlések. Ezenkívül sok más tényező játszik szerepet, pl. az időjárás, éghajlat, magaslaton vagy síkságon vagyunk, stb. A belső vezérléseink a DNS-eink, amelyek rögzítik azokat a tulajdonságokat, amelyeket örököltünk. A DNS-ek és a sejtmembránok közötti kapcsolaton dől el. Ez a két információ az, amely alapvetően meghatározza a sejtjeink működését és az egészséges életfolyamatot.
 • Hogyan lehet ebből diagnosztikát végezni

  Generálnak egyfajta frekvenciatartományt egy eszköz segítségével, amely egy, a tér minden irányába egyformán sugárzó antenna segítségével kivetítik, és minden élettani folyamatunkra ez hatást gyakorol. Ha ezt a hatást egy másik antennával, egy vevő antennával vagy ugyanezzel rögzítjük, akkor már kapunk egy választ arra, hogy hogyan reagált a szervezetünk ezekre a jelekre. Ha azonban elektromos jeleket akarunk mérni, akkor csukló-, boka elektródák és fejpánt segítségével le tudjuk venni azokat a picike elektromos változásokat, amelyeket indukált a szervezetünk. Ezáltal képet nyerhetünk a szervezet élettani folyamatáról és állapotáról.
 • Hogyan lesz ebből terápia

  Két úton, az egyik a külső elektromágneses tér alkalmazása, a másik a belső, saját jel alkalmazása terápiás jelként. A kettő között az a különbség, hogy a külső elektromágneses tér az egy gerjesztett elektromágneses tér, és az illető beteg, aki helyet foglal egy matracon pl. amelyik ezt sugározza, akkor a szervezete a biológiai ablakokon keresztül ráreagál ezekre az élettani jelekre, a többit pedig akadálytalanul átengedi. Ezek segítik a szervezet alkalmazkodását, adaptációját, beépítjük a működésünkbe, integráljuk. A biorezonancia két alapszava az adaptáció és az integráció.
  A belső jelekkel való gyógyítás ettől abban különbözik, hogy levesszük a szervezet saját jeleit speciális elektródák segítségével, majd kívülről kivezetjük és egy külső elektromos erősítő segítségével jelszűrés után azokat a jeleket, amelyek élettanilag hasznosak, felerősítve visszavezetjük a szervezetbe, ezáltal az eredőjük egy nagyobb jel lesz. A patogén, más néven betegség információkat szintén egy speciális sávszűrőn megszűrve 180 fokkal elfogadva egy fejjel lefelé fordított szinuszhullámba összehozzuk, ugyanabban a fázisban, ugyanakkora amplitudóval egy jelkioltás következik, amelyet más néven állóhullámoknak nevezünk. Ez az alapja a biorezonanciának, a gyógyításnak és a diagnosztikának.
 • Címkék:

  egészség biorezonancia biorezonancia vizsgálat fogyókúra életmód
export - 13 éve, 5 hónapja

Hofi azért jobbakat mondott !!!

marvin - 14 éve, 12 hónapja

Kerestem a NASA-nál információt erről - nem találtam semmi, mi is a bizonyítéka, hogy az űrhajósoknak kéne ez a 7hz körüli frekvencia?