Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan szabályozzák az emberi életfolyamatokat az elektromágneses sugárzások?

Készítette: svarga
2008. április 7. 14:26:51 - 3734 megtekintés
 • Az emberi életfolyamatokat kívülről jövő elektromágneses sugárzások szabályozzák elsősorban, amit már a múlt század elején kezdtek vizsgálni tudósok.
 • Honnan tudjuk ezt?

  Még a múlt század elején, 1923-ban egy orosz biokémikus, Alekszander Gurvics kísérletezett. Egy úgynevezett véletlen során otthagyta a laboratóriumban azokat a hagymákat, amelyekkel kísérletezett. Azt tudjuk, hogy a hagymáknak egy kicsit ellipszoid alakjuk van, az egyik vége a gyökércsúcs, a másik a szárcsúcs. A hagymákat úgy hagyta a laborban, hogy a gyökércsúcs és a másik hagymának az oldala nagyon közel feküdt egymáshoz. Amikor pár nap múlva újra a laboratóriumba ment, azt tapasztalta, hogy annak a hagymának az oldalán, amelynek az addigi ismeretek alapján nem lehetett volna sejtosztódást megfigyelni, kis gyökérkezdemények keletkeztek. Mivel Gurvics ismerte Einstein relativitás-elméletét, és azt is tudta, hogy az anyagi világ jelenségei azok egyben hullámjelenségek is, ezért kísérleteket végzett speciális sávszűrők alkalmazásával.
 • Mire jött rá Gurvics a kísérletei során?

  Arra, hogy azok a vezérlő-információk, melyek a sejtosztódást elősegítik, azok az UV tartomány felső és a látható tartomány alsó részén elhelyezkedő frekvenciákból állnak. Ráadásul 50 évvel később kiderült, hogy minden élettani folyamatunkat ezek a sugárzások vezérlik közvetlenül. Gurvics ezt a sugárzást elnevezte mitogenetikus sugárzásnak, a sejtosztódásra utalva ezzel a szóval.
 • Omura munkássága

  Sokat kísérleteztek ezzel a sugárzással tudósok, biofizikusok, biokémikusok. A negyvenes években nagy lendületet kapott Omura munkássága során, aki a kineziológia alapjait lerakta. Daganatos májbeteget úgy próbált meg gyógyítani, hogy kinyújtatta vele az egyik karját és megfelelő erővel megpróbálta ezt lenyomni, akkor ellenállást fejtett ki. Ha a másik kezébe egy kis üvegcsébe egy daganatos májsejt preparátumát helyezte, akkor könnyedén lehanyatlott az illető beteg keze. Ebből rájött arra, hogy itt valamiféle nem anyagi összefüggés is található. Ez a mentális világunkban és az érzelmi világunkban gyökerező dolog, és ennek alapján kifejlesztette a bi-digitális O ring tesztet, magyarra lefordítva ez két gyűrűt jelöl. Összefogta két ujját az illetőnek gyűrűszerűen, majd belenyúlt és megpróbálta széthúzni. Normális esetben nehezen sikerült, ha az illető a saját betegségére gondolt, akkor könnyedén sikerült széthúzni. Ennek a továbbfejlesztett változatai ma a különböző kineziológiai technikák.
 • Címkék:

  egészség biorezonancia biorezonancia vizsgálat fogyókúra életmód

  Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!