Keresés Kategóriák Kedvencek

Mire figyeljünk ha nem akarunk elhízni, vagy ha fogyókúra előtt állunk? – 1. rész

Készítette: svarga
2008. május 5. 23:11:48 - 3405 megtekintés
 • A mai kor emberének a leggyakoribb problémája a testsúlya. Sajnos a korunk embere elhízott a világ nyugati részén, ellentétben a keleti világgal, ahol másféle táplálkozási és kulturális szokások vannak.
 • Minek köszönhetjük azt, hogy 30-50 év alatt elhízott a nyugati jóléti társadalom?

  Elsősorban a jólét miatt, ami miatt az emberek több ételt vesznek magukhoz, mint amire szükségük van. Másodsorban a kikészített, tartósított, dehidrált ételek miatt, amelyek azért okoznak hízást, mert nem természetesek az ember számára. A DNS-ünkbe kódolt felismerés nem mindig eredményes ezek esetében, tehát testidegenként érzékeli a szervezetünk. Az immunrendszer mint testidegen anyagot azonosítja és azonnal megpróbálja közömbösíteni és kivezetni a szervezetből. Addig, ameddig a méregtelenítő szervünk (a máj), és a kiválasztó szerveink (vese, tüdő, bőr) normálisan működnek, addig nincs is ezzel baj. Probléma mindig akkor adódik, ha a szervezetünkbe bevitt, és az ott keletkezett méreganyagoknak a mennyisége meghaladja a kivezetett méreg- és salakanyagok mennyiségét.
 • Mit kezd a szervezetünk a bent maradt anyagokkal?

  Védekezésképpen, mivel ezek savas kémhatásúak és tönkretennék teljesen a szervezetünket, zsírba csomagolva raktározzák el. Férfiaknak deréktájra, nőknek pedig a fenekükre, combjukra, ráadásul egy végtelenül kellemetlen jelenséget hoznak létre, a cellulitiszt (narancsbőrt). Azért alakul ez ki, mert a sejt közötti állományba is lerakódnak ezek a zsírba csomagolt méreganyagok. Lehetnek még hormonális, illetve betegség miatti elhízási okok, jelen esetben az előzőeket fogjuk jobban megvizsgálni.
 • Az evés szenvedélybetegség?

  Igen, ugyanúgy szenvedélybetegség, mint a dohányzás, alkohol-, vagy kávéfogyasztás, mert az emberek szeretethiányban szenvednek és a szeretethiányt kompenzálják úgy, hogy megjutalmazzák saját magukat, ezek az ún. jutalomfalatkák. Ha valakit nagy öröm ér, nagy vacsorát csap, de ha nagy bánata van, akkor is nagy vacsorát csap.
 • Címkék:

  biorezonancia biorezonancia vizsgálat egészség betegség fogyókúra fogyás súlycsökkentés
ZeroCool.hu - 15 éve, 3 hónapja

Köszönjük szépen az ajánlást, Sándor nevében is azt hiszem

jasmina62 - 15 éve, 3 hónapja

Gratulálok !!!! Mindent elmondanak a felvételek, ezeket mindenkinek látni kellene. Ismerőseimnek biztosan fogom is ajánlani, mert én ha ezeket eddig elmondtam, nekem nem hitték. Remélem ez meggyőző lesz a szakember szájából. Közérthető, szabatos a fogalmazás, egyszerűen - nagyszerű !!!!!!!!