Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan telepítsünk kiegészítőket Firefox alá?

Készítette: Payskin
2008. január 19. 23:16:00 - 10112 megtekintés
 • A Firefox önmagában nem sokkal okosabb, mint az Internet Explorer, azonban kiváló kiegészítőkkel bővíthetjük tudását, amelyek kényelmesebbé teszik a böngészést, illetve új funkciókkal szerelik fel.
 • Amikre szükségünk lesz

  Internet
  ingyenesen letölthető Firefox kiegészítők
 • Mit tölthetünk le?

  Menjünk el a www.mozilla.com oldalra és kattintsunk az Add-ons feliratra a képernyő tetején. Egy olyan oldalra jutunk, amely összefoglalja mindazon dolgokat, amiket letölthetünk a Firefoxhoz (kiegészítőket, a grafikus megjelenítést változtató témákat, szótárakat, a különböző keresőmotorokat, illetve beépülő modulokat).
 • Rengeteg kiegészítő

  A Firefox talán azért is olyan népszerű, mert nagyszámú kiegészítő tölthető le hozzá - ezeket a készítők kategóriákba sorolták, ezek alapján is böngészhetünk közöttük; az oldalon lejjebb görgetve kiemelve megtaláljuk legnépszerűbb, illetve a legújabban megjelenteket. A népszerűkre (More) kattintva betöltődik a kiegészítők listája, láthatjuk a címét, egy képernyőképet róla, illetve egy rövid leírást. Mi most a Download Statusbart fogjuk kipróbálni, amely a Firefox letöltését fogja átalakítani és új tulajdonságokkal felvértezni.
 • Download Statusbar

  Kattintsunk a kiegészítő címére, és máris a hozzá tartozó oldalt látjuk, ahol hosszabb (angol nyelvű) leírást találunk róla. Minden kiegészítőt pontoznak, értékelnek a felhasználók, a Download Statusbar nagyon jó pontszámokat kapott, bátran letölthetjük. Kattintsunk a zöld Install Now gombra - megjelenik egy figyelmeztetés (és egy kis ideig nem is tudjuk megnyomni a Telepítés most gombot), hogy csak megbízható forrásból származó programokat telepítsünk. A Mozilla weboldala egy tökéletesen megbízható forrás, ezért kattintsunk bátran a Telepítés most gombra, majd várjuk meg, amíg letöltődik gépünkre a modul. A kiegészítő a Firefox újraindítása után fog életre kelni.
 • Hol keressem?

  Az Eszközök menü Kiegészítők pontjára kattintva láthatjuk, hogy mik vannak feltelepítve a Firefox alá. A Download Statusbar beállításait is itt tudjuk megváltoztatni, ha a Beállítások gombra kattintunk. Próbáljuk most ki, hogy mit is változtattunk a kiegészítéssel a Firefoxban. Töltsük le például a Firefox legújabb változatát - amint megkezdődik a letöltés, a bal alsó sarokban megjelenik egy új sáv a képernyő alján, ahol a letöltéseket kísérhetjük figyelemmel.
 • Címkék:

  firefox számítástechnika böngésző internet böngészés szörfözés telepítés kiegészítők
Payskin - 15 éve, 8 hónapja

Bocs, egyuri, de én nem használok hozzá skineket, ezért nem tudok segíteni. Gondolom, a mozilla oldalán találsz 3-assal kompatibilis skineket, illetve a tieidnek is elkészül talán az új verziója.

egyuri - 15 éve, 8 hónapja

Hali.letöltöttem a mozilla 3.0.1 legujabb verziot.sajnos a honlapjukon egyetlen témÁval sem kompatibilis.(legalabb is ez a felirat ugrik fel).tudnál-e javasolni valamit?hogyan tudnék témát letölteni a 3.0.1-hez,vagy ez valami hiba?segitségedet előre is köszönöm.

Payskin - 15 éve, 11 hónapja

Á, dehogy! :-)

Egyrészt ez egy valamilyen mikrofon, hangkártya és tömörítés által agyontorzított hang, még az enyémre se nagyon hasonlít. De Ádámnak sem ilyen a hangja szerintem. Ha legközelebb találkozom vele, majd fülelek. :-P

laca008 - 15 éve, 11 hónapja

Tökre olyan hangja mint a Kis Ádámnak