Keresés Kategóriák Kedvencek

Egér-használati trükkök Firefoxhoz!

Készítette: ZeroCool.hu
2007. november 6. 22:26:13 - 10899 megtekintés
 • A Firefoxban az egerünk segítségével nagyon meggyorsíthatjuk a kezelést, illetve az oldalak közötti mozgást, sőt, még egyéb funkciókat is. Használata egyszerűbb, mint gondolnánk!
 • Amikre szükségünk lesz

  Firefox
  Számítógép
  Egér
 • A középsó egérgomb multifunkciós

  Ha bármilyen weboldalon vagyunk, mondjuk egy Google találati oldalon és látunk egy csomó linket, ezek bármelyikére az egér középső gombjával kattintva az adott link megnyílik a felső menüsorban egy új fülként. Bármennyire is kattintunk, ezek szépen egymás után megnyílnak. Vigyázzunk, hogy ne nyissunk meg túlságosan sokat, mert egyre több memóriát fog felemészteni a böngésző, aminek következtében akár be is lassulhat a gépünk. Ha már valamelyik fülre adott esetben nincs szükségünk, ugyanezzel a középső gombbal erre kattintva bazárhatjuk bármelyiket. Itt már nem kapunk semmilyen felugró ablakot, vagy figyelmeztetést, a fül szépen bezáródik.
 • Univerzális nagyító mindenkinek

  Ha egy bármilyen honlapon vagyunk, és adott esetben nem látjuk megfelelően a karaktereket, mert mondjuk túl kicsik, vagy éppen túl nagyok és zavarnak, akkor a CTRL gomb megnyomása és nyomva tartása mellett az egér gördítőjét le-fel mozgatva nagyíthatunk, vagy kicsinyíthetünk. A felfelé tekeréssel kicsinyíthetünk egészen apró képeig, a lefele tekeréssel pedig értelemszerűen nagyítunk.
 • Következő, és előző oldalak

  Ha böngészünk weboldalak között, és megyünk mindenfelé a linkeken, akkor a böngésző bal felső részénél található nyilacskával vissza lehet ugrani az előző, vagy a következő oldalra, amerre jártunk. Erre is van egy egyszerűbb mód, mégpedig a SHIFT billentyű megnyomása után a felfelé, illetve a lefelé gördítéssel járkálhatunk ugyanezen az útvonalon.
 • Címkék:

  firefox konfigurálás számítástechnika böngésző internet böngészés szörfözés egér periféria
CsEvike11 - 9 éve, 11 hónapja

te ezt honnan tudtad???Én most láttam először!!!

nimike777 - 13 éve, 11 hónapja

milyen programmal veszed fel
:$

videosmart007 - 14 éve, 9 hónapja

az opera sokkal többet tud, mint a firefox egér trükkökből

oszvald42 - 15 éve, 3 hónapja

a BACKSPACE-el is vissza lehet egyet ugrani

JInging - 15 éve, 4 hónapja

Király