Keresés Kategóriák Kedvencek

Kezdő-oldali trükkök a Firefoxban!

Készítette: ZeroCool.hu
2007. november 6. 22:18:22 - 11019 megtekintés
 • Ha újonnan telepítettük a Firefox böngészőt és elindítjuk azt, a programban alapból megadott weboldalon találjuk magunkat. Ezt természetesen nagyon könnyen tudjuk módosítani, saját igényeinknek megfelelően.
 • Amikre szükségünk lesz

  Firefox
  Számítógép
 • Kezdő oldal alapbeállításai

  Válasszuk a Tools menüpont Options részét, ahol a Main, vagyis a legelső fülön megtalálható beállításokat kell módosítanunk. A Startup, vagyis az indítás résznél láthatunk legfelül egy legördülő menüt, ahol három különféle értéket állíthatunk be. A legfelső a Show my home page azt a weboldalt fogja megnyitni, ami a Home Page soron be van állítva nekünk, bármi is legyen odaírva. Ha azt szeretnénk, hogy a Firefox indításakor csak egy üres oldal fogadjon a minket, a legördülő menüből válasszuk a második pontot. Ha megnyomjuk az OK gombot, és újraindítjuk a Firefoxot, máris egy üres oldal fogad majd minket.
 • Akár többszörösen is előre dolgozhatunk

  Térjünk vissza ugyenehez a menüponthoz. Mondjuk azt szeretnénk, hogy egy általunk sokat használt weboldallal indítson a Firefox. Egészen egyszerűen az a dolgunk, hogy beírjuk a korábban már említett Home Page sorba azt a weboldal címet, amit mindenképpen meg szeretnénk nyitni a program indításakor. Az OK gomb megnyomása, és a böngésző újraindítása után azonnal az új honlap fog minket fogadni. Ezt tovább spirázhatjuk még egy kicsit. Visszatérünk a már ismert helyre – azt szeretnénk, ha indításkor egyszerre több weboldal is indúljon el. Csupán annyit kell tennünk, hogy a már beadott első link után írunk egy függőleges vonal karaktert, és szépen melléírjuk azt, vagy azokat a honlapokat, amiket még meg szeretnénk nyitni. Ez a sor, elméletileg egészen sokáig folytatható, de vigyázzunk vele, mert, ha túl sokat akarunk megnyitni, bizony jó sok memóriát foglal majd el a Firefox. Ha ezt a módosítást is elfogadjuk, és újraindítjuk a Firefoxot, máris látható lesz, hogy a korábban megadott honlapok autómatikusan megnyílnak előttünk. Ilyen módon egészen egyszerűen szerkeszthető ez a kis rész, és akár napi munkánkat is meggyorsíthatjuk vele.
 • Címkék:

  firefox konfigurálás számítástechnika böngésző internet böngészés szörfözés
Erneszto23 - 13 éve, 5 hónapja

hello tenleg nagyon jo a klip hasznos lenne nekem is de van egy olyan gondom hogy nem tudom hogy kell fuggoleges vonalat irni.Legyen valaki olyan szives hogy segit nekem ebben. Koszonom elore is

EZ-AZ - 13 éve, 9 hónapja

Helló meg tudnád mondani mit csináljak ha véletlenül kikapcsoltam minden panelt?
mert tudom hogy kell vissza állítani alapértelmezettbe de nincs ott az az eszközös sem....

Köszi

ZeroCool.hu - 15 éve, 4 hónapja

Hehe, örülök, hogy ilyen nemes célokat szolgálhatok

Makarenko - 15 éve, 4 hónapja

Ez tényleg jó.Gratula.. Most ott tartok,hogy négy lap jön be egyszerre.Google,Kurucz infó,Index és a Netpincér. Ez azért jó,mert gyakorlatilag káromkodással kezdem a napot...és közben Pizzát "majszolok". Egyébként tényleg használható volt a videó.

ZeroCool.hu - 15 éve, 8 hónapja

Nagyon szivesen, használd egészséggel