Keresés Kategóriák Kedvencek

Payskin profilja

Payskin Regisztráció: 2007. október 25.
Megtekintett videók: 141 db
Saját tippek: 5 db

A felhasználónak még nincsenek kedvencei.

Duccko - 11 éve, 11 hónapja

találtam egy párat, gondolom valamelyiket elfogadja

Payskin - 11 éve, 11 hónapja

Jó, de termékkulcsod is van hozzá?

Duccko - 11 éve, 11 hónapja

van egy letöltött win 7 a gépemen iso fájlban, ki irom lemezképet és elméletileg müködni e kell...

Payskin - 11 éve, 11 hónapja

Nem, teljesen más. A Vistánál elcseszték az egészet. A Win7-nél úgy kell eljárni, hogy ha most veszed meg, akkor nagy valószínűséggel már SP1-est telepítőt kapsz. Ha régi telepítőd van termékkulccsal a gépeden, akkor meg le kell vadászni a Microsoft által csókosoknak (MSDN) kiadott SP1-es telepítőt ISO formában, azt kiírni DVD-re, és onnan telepíteni. Ha ugyanaz a Win7 változat, és stimmel a nyelv is a matricán levővel, meg fogja enni a termékkulcsot. Ennyi pozitívuma van. Az összes gépemen így van jogtiszta Win7 SP1.

Duccko - 11 éve, 11 hónapja

Oké, Windows 7-nél is úgy kell eljárni mint az XP-nél? Össze kell fésülni a fájlokat meg le kell tölteni a boot szektort vagy csak letöltöm és ki írom?!

Payskin - 11 éve, 11 hónapja

Mindenképpen Windows 7-et javasolnék. Jobban fut az egykori XP-s gépeken, mint a Vista, nagyon jó a driver-ellátottsága (nálam telepítés után egyetlen ismeretlen eszköz nincs az Eszközkezelőben), viszonylag egyszerűen hozzá lehet szokni a változásokhoz, és a hülyeségek jó része kikapcsolható/visszacsinálható (például a Tálca).

A Vista-netes problémánál valószínűleg a hálózati kártya drivere nem jó.

Duccko - 11 éve, 11 hónapja

Illetve azt szeretném még kérdezni hogy Vista op. rendszer alatt, amint kapcsolodik az internethez azonnal újraindul a számítógép!

Szerinted mi lehet a probléma oka?

Duccko - 11 éve, 11 hónapja

Szóval akkor valószínű hogy nem is fogom tudni megcsinálni saját magam, érdemes probálkozni vele vagy sem?!

Milyen op. rendszert javasolnál?

Payskin - 11 éve, 11 hónapja

Ez valószínűleg azért van, mert a telepítő CD-d dobozos változatból van, az Acerhez meg OEM kéne, vagy más nyelvű a kettő. Az XP még allergiás volt egy csomó ilyen dologra, ott mindennek pontosan stimmelnie kellett a lemezzel ahhoz, hogy termékkulcsot elfogadja, de volt olyan DELL notebookom, amihez gyárilag olyan Windows XP-t adtak, ami nem ette meg a notebook aljára ragasztott matricán levő kulcsot, és különböző kunsztokat kellett bemutatni, hogy mégis azzal a termékkulccsal menjen a rendszer.

Duccko - 11 éve, 11 hónapja

Üdv!

Windows XP lemezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni! Az ittenieket követve megcsináltam az SP3-as lemezt, tökéletesen müködik! Kérdésem az lenne hogy van egy Acer Aspire One KAV60-as Notebookom és annál nem müködik ez a lemez, azt olvastam hogy oda valami másmilyen rendszer lemez kell, valamivel még kikell egészíteni! Ebben szeretnék segítséget kérni mert elakadtam nagyon!

Tisztelettel:
duccko