Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan futtassunk szervert, vagy játszunk az interneten routerrel? 2. rész

Készítette: djpety
2008. május 22. 09:10:38 - 11328 megtekintés
 • Ha nem tudjuk, hogy a programok milyen portot használnak, és nem akarjuk a DMZ Servert használni, hanem inkább a sima portforwardingot, akkor ebből a tippből, megtudhatjuk, hogy honnan szerezhetjük be a szükséges adatokat..
 • Amire szükségünk lesz

  böngésző
 • A portforwarding beállításai

  A keresőbe írjuk be: port forwarding. Az első találatra kattintsunk, ez a www.portforward.com cím. Válasszuk a Guides menüpontot, ahonnan a Port Forwarding Guides by Router linkre kattintsunk. A következő oldalon keressük meg a saját routerünk típusát, és keressük meg azt a programot, amihez keressük a portátirányítást, jelen esetben a Shoutcastot. Írjuk be a routeren belüli IP címünket, a végén láthatjuk, hogy milyen portot kell beírnunk.
  Másik lehetőség az, hogy megkeressük az adott program beállításainál, hogy milyen portot használ. Ezt több helyen is meg lehet tenni, konfigurációs vagy readme fájlokban.
 • Címkék:

  internet router windows böngésző játék szerver port beállítás dhcp fix ip
kispopey - 13 éve, 7 hónapja

Helo djpety!
Egy kérdésem lenne, remélem tudsz segíteni. Csináltam egy hlds alapú Counter-Strike Source szervert. Minden tökéletesen működik rajta, csak egy dolog aggaszt, a barátaim egy internetet használnak, így egyszerre csak az egyikőjük tud felcsatlakozni. Sajnos a videód alapján nem tudom náluk beállítani, hogy mindketten csatlakozni tudjanak szerveremre. Tehát a kérdés az, hogy eltudnád-e mondani, hogy mit csináljak? Vagy tudnál-e egy videót készíteni csak a Counter-Strike Source, router beállításairól?
Előre is nagyon köszönöm!

engi - 14 éve

Szia!

pontosan követtem az utasításaidat de a portot továbra se engedi ki!Mit tegyek?

bordosrolika - 15 éve

Aki tud lécci segítsen D-Lind DI-524-es routerem van vegyetek fel msn-re csodor-roland@hotmail.com előre is köszi!!!

djpety - 15 éve, 3 hónapja

nézz meg akkor egy másik TP-Linket, elég hasonlóak adott gyártón belül

divi - 15 éve, 3 hónapja

nekem TP-LINK TL-WR543G ...de olyan nincs ott:S akkor mi van?