Keresés Kategóriák Kedvencek

Internet Explorer 8: Kezelőfelület testreszabása, egyedi beállítások

Készítette: Internet Explorer
2010. április 11. 00:57:43 - 7152 megtekintés
 • Az Internet Explorer 8-at mint minden modern böngészőt remekül testre lehet szabni a különböző kezelő funkciók tekintetében.
 • Amire szükségünk lesz

  Internet Explorer 8
 • Kezelőfelület testreszabása

  A legegyszerűbb módja a testreszabási lehetőségek előhozásának, hogy a címsor alatti sávon jobb klikket nyomunk. A pipával jelzett menüpontok megjelennek. Ha az ALT-ot nyomogatjuk, a menüsort láthatjuk, amit nem feltétlenül kell bekapcsolnia.
  A kedvencek sávra a legtöbbet látogatott oldalainkat tehetjük. Ha kiszedjük a pipát, az a rész is el fog tűnni. A kompatibilitás nézet gombja inkább a fejlesztők részére hasznos. A parancssáv a jobb oldali ikonsort jelöli, a legfontosabb beállítási lehetőségeket, illetve funkciókat láthatjuk, pl. az RSS-t innen érhetjük el. Az állapotsort alul láthatjuk. Az eszköztárak rögzítését ha bekapcsoljuk, nem tudjuk elhúzni az ikonokat, de nincs bekapcsolva, átrendezhetünk mindent.
  Legalul egy testreszabás részt láthatunk, ahol pl. a nagy ikonokat állíthatjuk be, a leállítás és frissítés gombok megjelenítése a címsor előttöt megnyomva két ikont kapunk, ami előzőleg megvolt. A frissítést elvégezhetjük az F5 gombbal, a töltődés leállítását az ESC gombbal válthatjuk ki.
  A testreszabás menüpont alatti három rész azt jelzi, hogy ikonok vagy a szövegek jelenjenek meg.
  A parancsok hozzáadása és eltávolítása segítségével egyenként eltávolíthatunk vagy hozzáadhatunk funkció gombokat. Természetesen nem végleges ez az eltávolítás.
 • Címkék:

  internet böngésző explorer microsoft windows weblap honlap
rayman12 - 13 éve, 9 hónapja

én még most is internet explorer 6ot használok
firefoxot csak torrent letöltéshez és weblapszerkeztéshez használom

kimari - 14 éve, 1 hónapja

csudijó

redtidesensei - 14 éve, 1 hónapja

mondjuk elég jól tud ez kinézni ) főleg, ha még skin is van rá applikálva!