Keresés Kategóriák Kedvencek

Internet Explorer 8: Színes fülek, praktikus nyomkövetés

Készítette: Internet Explorer
2010. május 16. 22:42:04 - 5446 megtekintés
 • A modern böngészek mindegyikben megtalálható az úgynevezett füles megtekintés. Az Internet Explorer 8 azonban egészen speciálisan kezeli ezeket a füleket.
 • Amire szükségünk lesz

  Internet Explorer 8
 • Színes fülek, praktikus nyomkövetés

  Ha egy kapcsolódó linket nyitunk meg egy új ablakban, az a fülpár egy bizonyos színt fog kapni. Ha újabb ablakot nyitunk az adott oldalra hivatkozva, mindegyik azonos színt fog kapni.
  Ha egy teljesen új weboldalt nyitunk meg egy új fülön, és ugyanígy nyitunk meg a középső egérgombbal egy kapcsolódó linket, újabb színt fogunk kapni. Ez akkor lehet hasznos, ha azt szeretnénk megtudni, melyik weboldalról hova jutottunk, megkönnyítve a nyomonkövetést.
 • Címkék:

  internet böngésző explorer microsoft windows weblap honlap
ZeroCool.hu - 13 éve, 11 hónapja

Keress rá arra, hogy Camtasia!

OnLyHS - 13 éve, 11 hónapja

Mivel veszed a videót ? leírnád a nevet ?

erinemmeri - 13 éve, 11 hónapja

Haha, nekem is ilyen "saját böngészőm" van, láttam már több ilyet. Nekem NLC-s van, a tiéd milyen, szabad tudni?

Nekem tökre bejön - a hatékonyságomnak már nem annyira Mármint, folyton a webszeleteket nézem... de legalább mindig képben vagyok a legújabb hírekkel

redtidesensei - 13 éve, 12 hónapja

Igen, felesleges a sebességen aggódni. Nem kizárt, hogy van, amiben ütik az IE-t, de statisztika ide vagy oda, mégis kinek számítanak századmásodpercek? Mert ilyen különbségek vannak, nem percben mérhetők. Amire én használom az internetet, ahol én böngészem, az IE bizonyult a legjobb választásnak. A közösségi oldalakon pl. sokat lógok, az ottani alkalmazások sokkal gördülékenyebben használhatók IE-vel..

kimari - 13 éve, 12 hónapja

azért is, mert olyan IE-t használok, amit egyik kedvenc oldalamról töltöttem le és így arra van optimalizálva ) szerintem ez tök jó lehetőség, nagyon szeretem, hogy nemcsak kezdőlapként nyílik meg az (azt ugye amúgy sem lenne nagy kunszt beállítani), hanem a "hozzá tartozó" jóságok is bejönnek alapból.