Keresés Kategóriák Kedvencek

Internet Explorer 8: Böngészés nyomainak eltüntetése egyszerűen

Készítette: Internet Explorer
2010. március 24. 23:27:20 - 7967 megtekintés
 • Mint minden modern böngésző, az Internet Explorer 8 is képes megjegyezni, hogy merre jártunk a világhálón, milyen eseményeket követünk el. Ez gyakran segíti a munkánkat hiszen sokkal gyorsabban fogjuk elérni a gyakran látogatott oldalakat. Vannak azonban olyan helyzetek amikor ez a visszájára fordulhat. Ha ezt szeretnénk elkerülni, akkor érdemes használni az Internet Explorer 8 egyik remek szolgáltatását.
 • Amire szükségünk lesz

  Internet Explorer 8
 • Böngészés nyomainak eltüntetése

  Ha regisztrálós oldalon belépünk, lehetőség van megjegyeztetni a böngészővel a belépési adatainkat. A sütik segítségével eltárolhatjuk, hogy ide már beléptünk, de akár webcímet is megjegyez.
  Ha nem szeretnénk, hogy más is lássa ezeket az előzményeket, a böngésző jobb felső részén található Biztonság fülre kattintva láthatunk egy InPrivate böngészés gombot, illetve gyorsbillentyűt is használhatunk (CTRL+SHIFT+P), ha erre rákattintunk, egy új böngészőt kapunk, és a címsorban egy InPrivate logót fogunk látni, és máris böngészhetünk kedvünkre biztonságosan.
  Ha nem akarjuk használni ezt a módot, zárjuk be ezt az ablakot. Legközelebbi indításkor az InPrivate böngészés nélküli verzió fog elindulni.
 • Címkék:

  internet böngésző explorer microsoft windows weblap honlap
Themer - 12 éve, 2 hónapja

nem értem,hogy miért kell ilyet közzétenni!
ez még a súgóban is meg van!

erdos.lili - 14 éve

Mért lenne a leggyengébb? :O

atttis - 14 éve, 1 hónapja

Ez az egész InPrivate dolog csak egy fényes reklámfogás, hiszen minden böngészőben megtalálható ez a funkció, mindíg is megvolt, még az IE ben is. Annyit tettek, hogy nem kell a beállítások menüpontig elmenni, mert van egy külön gomb. Azonban, van az IE InPrivate módjánál biztonságosabb szint is, az összes böngészőben beállítható.
Szóval, nem tartom lenyűgözőnek és újnak azt, ami eddig is megvolt.
Véleményem és tapasztalatom szerint az IE8, a valaha létezett leggyengébb böngésző.

kimari - 14 éve, 2 hónapja

inPrivate, nyomeltűntetés - valaki nagyon kényeztet minket adatunk védelmének érdekében

redtidesensei - 14 éve, 2 hónapja

tetszik, hogy az IE-ről is el lehet már mondani, hogy teli van jobbnál jobb funkciókkal.