Keresés Kategóriák Kedvencek

Internet Explorer 8: Gépünkön tárolt információk törlése egyszerűen

Készítette: Internet Explorer
2010. május 18. 12:26:02 - 6271 megtekintés
 • Bármerre is böngészünk az interneten, a modern böngészők különböző dolgokat tárolnak el rólunk. Legyen ez egy weboldal cím, vagy jelszó. Ezeket az eltárolt adatokat azonban könnyedén törölni tudjuk.
 • Amire szükségünk lesz

  Internet Explorer 8
 • Gépünkön tárolt információk törlése

  A CTRL+SHIFT+DEL megnyomásával egy ablakban beállíthatjuk, mit szeretnénk törölni. A második pipa, a temporary internet files azokat a fájlokat jelenti, amik letárolódnak a gépünkön, tehát ha újra meglátogatjuk az adott oldalt, gyorsabban fog betöltődni.
  A cookie-k segítségével egy adott weboldal azonosíthat be minket, pl. nem kell újra belejelentkeznünk valahova. A History azon weboldalak listája, ahol megfordultunk addig. A következő, a mezők kitöltését könnyíti meg. A jelszavakat is tárolhatja az Internet Explorer 8. Az Inprivate filter data a speciális böngészési adatokat jelenti. Ha a legelső pipát bekattintjuk, az felülbírálja, hogy a kedvenc weboldalaink bármilyen a fent felsorolt tartalmát megjegyzi. Ha törölni szeretnénk, az első pipát kattintsunk ki, majd a Delete gomb megnyomásával törölhetjük a nem kívánt adatokat.
 • Címkék:

  internet böngésző explorer microsoft windows weblap honlap
ramy99 - 12 éve, 9 hónapja

ez tök jó itt töbet meg lehet tudnu :9

redtidesensei - 14 éve

Mondjuk ez eddig is benne volt mindenben, de ezt is stílusosan megoldották itt, meg megkönnyítették egy-két dologgal. Bravi bravi bravissimi

kimari - 14 éve

Hogy mik vannak Nem rossz, hogy ez is rendezettebb, mint valaha volt. Külön jó, hogy az InPrivate dolgoknak is van külön fül, tetszik.