Keresés Kategóriák Kedvencek

Internet Explorer 8 gyorsítás segédprogramokkal, kiegészítőkkel

Készítette: Internet Explorer
2010. március 10. 08:56:32 - 15158 megtekintés
 • Az Internet Explorer 8-as verziójába bekerültek az úgynevezett gyorssegédek. Ezek használata nagyban felgyorsítja a különböző műveleteket és emellett rengeteg kényelmi funkciót tudnak nyújtani.
 • Amire szükségünk lesz

  Internet Explorer 8
 • Internet Explorer 8 gyorsítása

  Ha bármilyen weboldalra elnavigálunk és kijelölünk egy apró részletet, megjelenik egy jobb felfelé mutató ikon, amire kattintsunk rá. Kattintsunk a További gyorssegédek keresésére. A megjelenő oldalon keressünk rá a Send with Gmailre, majd telepítsük a kiegészítést. Ha ezután kijelölünk szöveget és rákattintunk az ikonra, máris láthatjuk, hogy Gmailre is tudjuk továbbítani a szöveget.
  Ha nem szeretnénk használni az adott gyorssegédet, ugyanúgy kattintsunk az ikonra, majd Minden gyorssegéd – Gyorssegédek kezelésére kattintsunk. Kattintsunk arra a bővítményre, amit le szeretnénk törölni, de akár hibernálhatjuk is.
  Még egy módszerrel előcsalható ez az ablak. Az ALT gomb megnyomásával fogjuk a menüsort megkapni, ott az Eszközök – Bővítmények kezelése – Gyorssegédek menüpontra kattintsunk.

  További gyorssegédeket a www.ieaddons.com oldalon találhatunk. A jobb felső részen találhatjuk meg a nyelvválasztás funkciót, a kiegészítéseket pedig kategóriánként fogjuk megtalálni.
 • Címkék:

  internet böngésző explorer microsoft windows weblap honlap
adam887 - 10 éve, 10 hónapja

Lassacskán már csinálhatnál IE 9-ről is tippvideókat, ha jól tudom windows 7 alá már hivatalosan is teleőíthető.

kimari - 14 éve, 2 hónapja

olvastam máshol, hogy sok ilyen a böngésző folyamatos crashelését okozhatja - hát nem tudom, nekem van azért egy-kettő fent, semmi baj nincs velük. Bár ami a hivatalos oldalról van, az nyilván nem lehet rossz.

redtidesensei - 14 éve, 2 hónapja

Nekem nagyon sok mindenben alapból gyorsabb az IE, mint a többi böngésző főleg Honfoglalóban vagy facebookos alkalmazásokban.. de azért nem jön rosszul egy ilyen videó!

medalofon - 14 éve, 3 hónapja

Köszi mindig gondom volt ezzel a böngészővel!

tarzan13 - 14 éve, 3 hónapja

Kösszi ez nagyon hasznos! én ugyanis Travianozok és a német szerveren vagyok ott nagyon sokat segít a fordító gyorssasága)))