Keresés Kategóriák Kedvencek

Internet Explorer 8 Webszelet, webslice telepítés és használat

Készítette: Internet Explorer
2010. március 17. 23:26:04 - 7759 megtekintés
 • Minden modern böngészőben találkozhatunk az úgynevezett kedvencek vagy könyvjelzők sávval. Ez nagyban leegyszerűsíti a gyakran látogatott weboldalak elérését. A Microsoft az Internet Explorer 8-ban még egy lapáttal rátett erre a lehetőségre, így a webszeletek funkcióval még kényelmesebb lehet a kedvenc weboldalak kezelése.
 • Amire szükségünk lesz

  Internet Explorer 8
 • Webszelet, webslice telepítése

  Egy egyszerű programozási lehetőségről van szó, amit az oldalak üzemeltetőinek kell elvégezniük. Érdemes figyelni a felső menüsorban látható RSS ikont, ami narancssárga lesz, ha olyan oldalt látogatunk meg, ami támogatja az RSS-t. Ha egy webszeletes weboldalra jutunk, akkor az ikon zöldre vált. Ha meg szeretnénk nézni az adott oldal webszeletét, kattintsunk rá az ikon melletti nyílra és a zöld ikont válasszuk, majd kattintsunk a Hozzáadás a kedvencek sávhoz-ra. Ha elmegyünk az adott oldalról, majd rákattintunk a nyilacskára, közvetlenül láthatjuk a webszeleteket.
  A Microsoft gyűjtőoldaláról tudhatjuk meg, hogy mely oldalaknak van webszelete: www.ideaddons.com. Ha a rendszerünk magyar nyelvet használ, automatikusan átugrik a magyar változatra. Tekerjünk le a oldal aljára és baloldalt lent láthatjuk a webszeletek linket. Rákattintva láthatunk több hazai webszelet megoldást – természetesen ez a lista bővülni fog folyamatosan. Ha angol webszeleteket keresünk, állítsuk át a nyelvet angolra a felső menüsorban.
  Az eltávolítás egyszerű: jobb kattintás, törlés és máris eltűnt a felső menüsporból a webszelet.
 • Címkék:

  internet böngésző explorer microsoft windows weblap honlap
export - 13 éve, 7 hónapja

Az IE9 az, ami nem megy XP-n, az IE8 vidáman elfut rajta.

redtidesensei - 14 éve, 2 hónapja

jejeje, én imádom ezt a funkciót gyakran nézem az NSO-t, ott pl. van élőkövetése a meccseknek és csak egyszer kell berakni slice-ba, aztán közben nyugodtan nézhetek más oldalt, mindig tudom, ki rúgott éppen gólt

hphp - 14 éve, 2 hónapja

Ez a Windows 7-es. Már csak azért is mert a 7 alatt van IE 8:-)

erdos.lili - 14 éve, 3 hónapja

azért köszönöm! és neked vistád van?

ZeroCool.hu - 14 éve, 3 hónapja

Sajna ezt nem tudom, mármint nem hallottam róla, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet