Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan állítsuk be Nokia mobiltelefonunkat e-mailezésre? - 2. rész: finomhangolás

Készítette: SImon84
2008. március 5. 14:42:19 - 4930 megtekintés
 • A következőkben további, az e-mailezéshez kapcsolódó beállításokat fogunk megtanulni Nokia mobiltelefonunkon.
 • Amire szükségünk lesz

  Nokia mobiltelefon
 • Felhasználói beállítások

  A saját nevünk az lesz, amit a kimenő e-mailben a fogadó fél látni fog. Az Üzenet küldése mezőt hagyjuk "azonnal"-on, és a többi beállítást sem kell megváltoztatni. Fontos beállítás az e-mailek törlése, nem mindegy, hogy a szerverről letöröljük az e-maileket vagy esetleg az otthoni számítógéppel letöltjük még azokat. Jótanács, hogy ne töröljük le a leveleket a szerverről azzal, hogy a telefonunkon elolvassuk őket.
 • Letöltés beállítások

  A legfontosabb beállítás, nem mindegy, hogy a teljes e-mailt letöltjük a csatolmányokkal, melyek olykor több MB-osak is lehetnek, vagy elég számunkra annyi, hogy az adott levél fejlécét látjuk csupán, amiből pontosan látjuk, hogy kitől kaptuk a levelet és mit akar velünk közölni az illető. Veszélyes beállítani a minden üzenet minden melléklet letöltését, mert ebben az esetben a lehető legnagyobb adatforgalmat fogjuk generálni. Érdemes méretkorlátot beállítani kbyte-ban, de a legpraktikusabb, ha csak a fejlécet töltjük le.
 • További beállítások, levelet letöltése

  Sokáig általános probléma volt a mobil e-mailezés terén az automatikus letöltés, ezért ha hazai hálózaton vagyunk, próbálja meg frissíteni saját magát a telefon levelezőrendszere, egyébként meg minden egyes alkalommal manuálisan kell lekérdezni az e-maileket, ami rendkívül körülményes. Innentől kezdve mindent beállítottunk, ami fontos, bátran használhatjuk a levelezést. Ha kilépünk a menüből az SMS-ek és MMS-ek mellett megjelent az e-mail fiókunk. Lekérdezéshez lépjünk be, az opciók menüponttal azonnal elindul a levelek letöltése. Mindhárom szolgáltató esetében az internet csomagot válasszuk, jelen esetben a T-mobile NET-et használjuk. Akinek van otthon vezetéknélküli Wi-Fi hálózata és ahhoz való telefonja, és nem akar az adatforgalomra több ezer ft-ot elkölteni, az választhatja azt a megoldást is.
 • Címkék:

  nokia mobiltelefon információ telefon e-mail
rapid - 14 éve, 3 hónapja

Egy vmit nem értek.
A felhazsnálónév a bejövő / ill kimenőnél nem maga az e-mail címed? Legalábbis hotmail címhez.

ZeroCool.hu - 15 éve, 5 hónapja

Mutasd meg ismerőseidnek is, hogy minél többen legyenek itt. Úgy gondolom tovább fennmarad az oldal is

vmistvan - 15 éve, 5 hónapja

Végre egy oldal ahol megmagyarázzák, mit és hogyan tudok használni.