Keresés Kategóriák Kedvencek

SImon84 profilja

SImon84 Regisztráció: 2008. február 24.
Megtekintett videók: 22 db
Saját tippek: 26 db

A felhasználónak még nincsenek kedvencei.

lackopetra - 13 éve, 10 hónapja

Szeretnék kérdezni valamit hát ha értesz hozzá.Kaptam egy Lexmark P3120 nyomtatot de nincs hozzá telepítő lemezem és nem tudom hogy működik.Ajánlották hogy töltsem le a Lexmark Magyarországról Driverupdater multilang programot letöltöttem feltelepítettem és nem tudom mit csináljak . Próbáltam nyomtatni de nem nyomtat és nem is skennel..Nagyon megköszönném ha tudna segíteni.Ha válaszol kérem a lackopetra@t-online.hu

-Woody- - 13 éve, 11 hónapja

Szia!
A nokia 6303 classicnak pont 3,2 MP-s kamerája van, és kb. 65 misi színárnyalata. De ha felmész a nokia.hu weboldalra, ott minden típust végignézhetsz! (jó sok van)

-Woody- - 13 éve, 11 hónapja

Nemrég kaptam egy Nokia 6303 classic mobiltelefont, és elolvasva a szoftverfrissítésről készített tippedet, én is frissítettem egyszer(10.10-re), azonban felmerült bennem pár kérdés. Először is, nokia op. rendszerrel rendelkező telókra rá lehet varázsolni valahogy a symbiánt?
Aztán pedig hogy lehet elintézni, hogy egy általam feltett alkalmazás (játék, stb.) küldhetö legyen(bluetooth-on)? Nekem mindig azt írja ki, hogy védett objektum, nem küldhető el...Úgy látom, te nagy nokia szakértő vagy, biztos nagyobb a tapasztalatod, kérlek segíts.

ronaldo222222 - 14 éve, 2 hónapja

A Vodafone 541-ről nem fogsz videót csinálni?

adambika - 14 éve, 5 hónapja

Szerinted érdemes Nokia 5800 -at venni?Nem nehéz kezelni?Nagyon megtetszett és gondolkodok rajta de eddig csak Sony Ericssonom volt.Válaszolj lécci =)

nyullabsheriff - 14 éve, 10 hónapja

Hali!
Te így csak a Nokiákkal foglalkozol?

Nekem eddig csak a SonyEricsson-ok váltak be, de az egész rokonságnak csak Nokiája van, így lehet én is átcsatlakoznék amiatt, hogy nem találok egy olyan zenetelefont ami nagyon szép, hangos és 3,2MP-es a kamerája van.

Illetve ha jól tudom a SE-nak csak 256ezer színes és a nokiának meg több van?! Ez az 5800 nagyon megtetszett!

Olyan tippeket is szívesen megnéznék ami egy telefon tulajdonságáról: kamera, kijelző felbontása, memória (külső-belső), vagy egy olyan hogy milyen szempontokból tudjuk kiválasztani a nekünk megfelelő telefont, de az eddig feltöltött tippeiddel is nagyon megvagyok elégedve!

djpety - 14 éve, 11 hónapja

A Nokia a legjobb Te nem tudod mit jelent az, amikor egy kis nyitott lakat megjelenik egy pillanatra? Néha tűnik fel, meg amikor hálózatot kerestem külföldön, és csatlakoztam az egyikre akkor is megjelent. Azt jelentené hogy csatlakozik a hálózathoz? Egyébként S40v3-mas a telefonom.