Keresés Kategóriák Kedvencek

Nokia Maps 2.0 - Letöltés, telepítés, hangos navigáció - előfizetés

Készítette: SImon84
2008. december 19. 18:55:49 - 67699 megtekintés
 • Most a Nokia telefonokban lévő GPS-eket fogjuk működésre bírni, letöltünk hozzá szoftvereket, frissítjük, előfizetünk és kipróbáljuk.
 • Amire szükségünk lesz

  Nokia mobiltelefon
 • A GPS használata

  A Nokia maps 2.0-át kétféle módon tudjuk letölteni a www.nokia.hu oldalról, ami költségkímélő megoldás. Egyszerűbb a telefon böngészőjéről nokia.mobi/maps oldalra, ám ez költségesebb megoldás. Itt válasszuk ki a download és install linket. A program 4 mb. Telepítsük a programot.
  A gps mappába kerül a program, mivel magyar nyelvű a program. Bármilyen készülékhez letölthető, nem szükséges gps hozzá, képes meghatározni a saját helyzetünket a gsm cellák koordinátái alapján.
  A térképek gombra nyomjunk rá, és elindul a program. A program térképeket, információkat tölt le a webről. Ahhoz, hogy ténylegesen igénybe tudjuk venni a szolgáltatásokat, ahhoz le kell töltenünk hangos navigációt, amiért fizetnünk kell.
  Ehhez válasszuk az opciók, extrák menüpontot. Az angol guide szót ismertetőnek fordították, itt bizonyos városokhoz virtuális kalauzt tölthetünk le.
  Fontos az autóval és gyalog történő navigálás, majd válasszuk ki a térképet, amihez hangos navigálást szeretnénk.
  A licensz egy éves, 17500 ft-ba kerül, a 90 napos 6299 és vásárolhatunk 30 napost is.
  Aki szeretné, választhat különböző megoldások között, lehet hitelkártyával fizetni. Lehetőleg ne töröljük a licenszeket telefonunkról. Ezekkel azt vásároljuk meg, hogy az autóban hangos navigációt kapjuk. A térképért nem kell fizetnünk, de adatforgalmi díjat kell fizetnünk.
 • Címkék:

  mobiltelefon mobil telefon GPS navigáció Nokia Maps 2.0 térkép
Donatus - 14 éve, 1 hónapja

miért egyszerűbb az hogy telefonról töltöm le?

és nem igaz hogy minden telefonra elérhető mert történetesen a Nokia 3110 evolve készülékemre nem tudom letölteni! buktad!