Keresés Kategóriák Kedvencek

Fogyókúra: Rádiófrekvenciás, ultrahangos kezelés

Készítette: Semmiszor.hu
2009. október 18. 14:10:42 - 11799 megtekintés
  • A mai mozgásszegény, kényelmes világban szeretünk fekve fogyni. Amennyiben ezt a módszert választjuk, nem árt tisztába lenni a lehetőségekkel, és magával az eljárással.
  • Rádiófrekvenciás, ultrahangos kezelés

    A gép működési elve összetett, egy alkalommal két különböző kezelés végzünk, így hatásosabb is a kezelés, mivel gyorsabban lehet fogyni. Alkalmanként műtéti beavatkozás nélkül le lehet fogyni 2-3-4 centit is akár.
    A mozgás nem váltható ki a kezeléssel, de hatásosabb, látványosabb és gyorsabb, ha mozgunk is rendszeresen a kezelés mellett, legalább heti egyszer, de a hangsúly a rendszerességen van. Életmódot váltunk, napi 3 liter folyadékot el kell fogyasztani, és 5-10 alkalom kell ahhoz, hogy lássuk a fogyást, illetve a változást, amit először centiméterben fogjuk látni. A bőrünk is feszesedik. A vékony alkatúak nem fogynak a kezeléstől, de a bőr feszesebb lesz. Bárkinek ajánlható a kezelés, akinek az egészségi állapota ezt megengedi, főként 25-50 közötti életkorban ajánlott. Tartós lesz a kezelés akkor, ha életmódot váltunk.
  • Címkék:

    egészség szépség fogyás fogyókúra súlycsökkentés ultrahang rádiófrekvencia

  Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!