Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe Photoshop: Véres betű készítés

Készítette: Zsuzs_Drum
2009. december 29. 22:45:27 - 10973 megtekintés
  • Ebben a videóban azt mutatom meg, hogy milyen egyszerű módon tudjuk Photoshop segítségével a betűket vérrel "bespriccelni".
  • Amire szükségünk lesz

    Photoshop
  • Véres betű készítése

    Készítsünk egy tetszőleges feliratot egy új rétegre, majd bontsuk képpontokra. Szűrő – Torzítás – Vízfelszínt alkalmazzuk. Az x lenyomásával változtassuk meg a előtér- és háttérszínt. Kijelölés – Színtartomány. Szűrő – Életlenítés – Gauss életlenítés. Kép – Korrekciók – Szintek: 65, 1, 100 értékekkel. A szín legyen vörös, majd Szerkesztés – Kitöltés. Jobb gomb a rétegünkön – Keverési beállítások – Bevésés és domborítás: 250, 55 érték, a szín legyen világosabb piros, a csúcsfény módja pedig lineáris világítás, az árnyék pedig kemény keverés legyen. Rakjunk árnyékot a betűnkre. Ezután a Maszatoló eszközzel maszatoljuk el a piros részeket.
  • Címkék:

    photoshop adobe képalkotás képmanipuláció betű vér
wertzu - 11 éve, 11 hónapja

King!DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nemtom1 - 12 éve, 1 hónapja

én most töltöm le DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ajven96 - 12 éve, 2 hónapja

nem minden megvolt

Zsuzs_Drum - 12 éve, 2 hónapja

örülök, h tetszik! sajnos nem értek a CS4-hez, úgyh nem tudom, mi lehet a baj! esetleg nem lehet, h kihagytál egy lépést ott a rétegeknél v ilyesmi? más ötletem nincs...

ajven96 - 12 éve, 2 hónapja

nekem meg az a gond hogy nem megy :S. photoshop cs4 de nem engedi az ocean ripple-t berakni. pontosabban nem rakja be. ötlet?