Keresés Kategóriák Kedvencek

Microsoft PowerPoint 2003: Háttérzene beillesztése

Készítette: Tomeroni
2009. szeptember 16. 16:20:00 - 27311 megtekintés
  • Ebben a tippben azt mutatom meg hogyan lehet PowerPointba úgy berakni zenét az első diára úgy, hogy az az összes dia alatt szóljon.
  • Amire szükségünk lesz

    Microsoft PowerPoint
  • Háttérzene beillesztése Microsoft PowerPointban

    Szúrjunk be egy hangot, a Beszúrás / Mozgóképek és hangok / hangfájlok menüpont segítségével. Indítsuk el a zenét. Kattintsunk a Diavetítés / Egyéni animáció menüpontra, ott állítsuk át Együtt az előzővel-re. A szám címére kattintsunk jobb klikkel, majd az Effektus beállításaira. A Leállításnál állítsuk át, hogy ne kattintás legyen. Ha pl. tíz diánk van, állítsuk át többre a diákat. A hangszóróikont is beállíthatjuk, hogy látszódjon vagy sem. Ha most elindítjuk a diát, a vetítés végén fog megállni a számunk.
  • Címkék:

    power point windows office zene bemutató
zsoozsy - 9 éve, 10 hónapja

Sajnos nem sikerül. Már több napja "kínlódok" vele. Beilleszteni sikerül, de a diavevítéskor nem játssza le. Sem 2003-as, sem 2007-es .ppt verzióban. Sem mp3-ban, sem .wav-ban. Semmiféle méretű zenei fájlban sem. A súgó nem segít, hiába olvastam el már "ezerszer". Sem objektumként, sem csatolva. Sehogyan sem. A diákat elkészítettem, csak a zenét nem tudom alátenni. Tudnál segíteni? Vagy tudnál valakit, aki tudna segíteni? Köszi.

alphateamzekk - 10 éve, 5 hónapja

Köszi a segítséget ez most jóljött pont házidogához

sudra - 10 éve, 11 hónapja

Ha így csinálom, akkor hatalmas lesza file. Ha felveszem a kisérő zenét, akkor megjelenik a hangok között (Diavetítés/áttűnés menűpont - taps, csörgés stb), de nem tudom lejátszani. A megoldás?
Köszi