Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan állítsuk vissza a futtatás menüpontot Windows Vista alatt?

Készítette: ZeroCool.hu
2007. december 6. 20:07:00 - 8890 megtekintés
 • A Windows Vista megújult Start menüjéből eltűnt a futtatás menüpont, amit természetesen egy aprócska beállítással pillanatok alatt vissza tudunk állítani.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Windows Vista
 • Miért van szükség a futtatás menüpontra?

  A Start menüben található keresőmező elméletileg ugyanazt a funkciót képes ellátni, de két dolog miatt jobb lehet az eredeti módszerhez ragaszkodni. Egyfelől mivel keresőről van szó, bizonyos paraméterekbe belezavarodhat, amiket a futtatás tökéletesen értelmez. Más részről pedig ahogy a keresőbe elkezdünk begépelni valamit, a Vista azonnal nekilát megkeresni a karaktersorunkhoz legjobban illő találatok kilistázásához. Ez pedig lassíthatja a rendszert és keményen kihasználja a merevlemezt is.
 • Kapcsoljuk vissza akkor is, ha nem használjuk minden nap

  Nyomjunk jobb klikkel a Start gombon, és válasszuk a Tulajdonságok részt. A Start menü felirat mellett található testreszabásra nyomva megjelenik egy menü. Itt, körülbelül a látható lista felénél pipáljuk ki a Futtatás parancs részt. Az OK gomb megnyomásával máris elfogadtuk a változtatásokat. A Start menü jobb oldalán meg is jelent alul ez a jól ismert lehetőség. Ez nem lassít, nem gyorsít, így érdemes lehet mindjárt telepítés után feltenni - néha nagy szükségünk lehet rá.
 • Címkék:

  windows windows vista microsoft office windows xp
sallacsa - 12 éve, 10 hónapja

Mutatok egy jobb módszert, a billentyűn elég azt megnyomni hogy Windows Logo+R

ricsi0912_BAN - 15 éve, 1 hónapja

Hello!
Nem tuggya valaki hogy mi lehet a baja az MSN-emnek mert letöltöttem a 5-ös változatot és mikor telepítettem volna azt irta ki hogy hiányzik a Windows Live Suite program....mikor azt is letöltöttem akkor is ugyan ezt irta ki:"a fájl nem telepíthető.Sújos hiba merült fel.A Windows Live Suite program nem lett telepítve."Léccci valaki segítsen....Kösssssz!

ZeroCool.hu - 15 éve, 6 hónapja

Szivesen máskor is

korompaidani - 15 éve, 6 hónapja

köszönöm a választ!

Üdv:

Korompaidani

ZeroCool.hu - 15 éve, 6 hónapja

Üdv. Köszi Szerintem az általad említett konfig erős közepesnek számít. Memóriából és VGA-ból elviselne jobbat is a Vista, de remekül fog futni így is, nem lesz vele gond.