Keresés Kategóriák Kedvencek

Gépjárművezetői fajták: a halálos hatos

Készítette: vezetestechnika
2007. december 3. 20:42:00 - 35678 megtekintés
 • Ábránk a legjellemzőbb vezetői típusokat foglalja össze.
  (Köszönjük a www.langlovagok.hu fotóit.)
 • Pilóta

  A legjobb fajta a pilóta típusú: ha motoros lenne, muslinca lenne a foga között.
 • Laza

  Ő egy kék színű, öreg Passat-ot, egy keveset futott kölni taxit vásárolt :), redőny gyártó kisiparos. Az övet a pocakja alatt tartja bekapcsolva, mert légzsák nincs az autóban (azt már kilopták a bontóban), illetve karambolos volt a kocsi és úgy meggyúlt az öv, hogy pont elfér a pocakja alatt. Rendőr nem szól, mert be van kapcsolva - ő úgy hal meg, ahogy van, mert nyilván kimegy az ablakon. Azzal, hogy kikönyököl az ablakon, az esélyét se adja meg, hogy ott maradjon ütközéskor, ahol kéne. Ha lenne légzsák, egy pillanat alatt agyonütné, mert az öv nem jól van bekapcsolva, a medenceöv nem is fogja. Ismerjük a típust, csajozós.
 • Gyilkos

  A gyilkos az, aki szemben jön a körforgalomban, bemondják a rádióban, hogy "Tessék vigyázni, Inárcsnál egy ember elindult szemben Budapest felé, ekkor négy sáv ordít, hogy ki ez a barom". Van egy éjszakai változat, aki lámpa nélkül közlekedik: Nissan Micra, tökfekete, éjjel lámpa nélkül. Még a műszervilágítás sem ég, és nem tűnik fel neki.
 • Erőszakos

  Általában fekete Audi A8-ssal közlekedik, ablakok lefóliázva. Nem nézünk rá, nem vitatkozunk vele, nem engedjük be magunk elé és nem szorítjuk le az útról. :) Ezek az alapszabályok, mintha nem is lenne.
 • Autonóm

  Az autonóm a legveszélyesebb. Ő a Mi Laci bácsink, aki 1923-ban még Horthy Mikóstól tanult vezetni, és kapott egy pecsétes papírt, hogy ő gépjármű oktató. MHSZ-nél volt oktató, Csepellel meg ZIL-ekkel oktatott 10 óra 10 perc kormányfogással, és mindenkinek azt mondta, hogy nem kell téli gumi, csak le kell engedni a nyomást a Skoda hátsó kerekéből, kicsit összeesik a gumi és azzal hibátlanul lehet menni. Pár évvel a rendszerváltás után a Skoda 105L típusú korál sárga autóját lecserélte egy moha zöld Nissan Almerára és azzal veszélyezteti most a forgalmat azzal, hogy ő mindig lassabban megy, mint amit engednek. Mindig mindent másként gondol, ő a kis okos, mindig mindent jobban tud.
 • Próbálkozó

  Ő a leghatékonyabban dolgozik, ő a diszkóbalesetek sofőrje. Amikor hat fiatalembert beültet maga mellé és 138-cal megpróbálnak Jászfényszarunál balra bekanyarodni az iker villanyoszlopnál és ez nem sikerül, akkor hat falu három hónapig gyászol, mert hét fiatalember halt meg vele együtt. Ő azt gondolta, hogy a szerdán megvett Vectra az szombaton be fog tudni 138-cal kanyarodni. Ezt az apja sem tudta, aki csak megvette neki az autót, a jogosítványt meg kedden vették az okmányirodában pénzért, az oktatón keresztül, aki szintén autonóm Laci bácsi.

  (Köszönjük a www.langlovagok.hu fotóit.)
 • Címkék:

  vezetés vezetéstechnika autó gumi fék kanyarodás
bencuska2002 - 10 éve, 8 hónapja

szép jó okos ügyes brilliáns

Lysandeer - 13 éve

Nagyon ötletes, ez tetszik

R-DOLF - 13 éve, 10 hónapja

HÁT EZ NAGYON JÓÓÓ
TETSZETT NAGYON

Zola8 - 14 éve, 6 hónapja

Amúgy ennek va valami köze Jászfényszaruhoz mer én itt lakom?

imre93 - 14 éve, 10 hónapja

Hát ez egyszrűen lol

A tipp nagyon jó és nagyon vicces