Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe Premiere CS3 Tippek és Trükkök 2. rész - Az életre kelt fénykép

Készítette: 3asBakter
2010. június 10. 12:43:58 - 5737 megtekintés
 • Ebben a sorozatban az Adobe Premiere Pro programmal elkészíthető illetve kivitelezhető tippeket és trükköket mutatok be. A második részben egy fényképen fogok különböző effekteket alkalmazni.
 • Amire szükségünk van

  Adobe Premiere CS3
 • Az életre kelt fénykép

  Egy üres dokumentumot nyissunk meg, majd keressünk egy képet, amin jelen esetben egy tv látható. A kép méretét jobb klikkel tudjuk átállítani, a scale to framesize-t pipáljuk ki és hozzáigazítja a program az előre beállított mérethez.
  Hozzunk létre egy feliratot, ami jelen esetben háttérként fog megjelenni. Válasszuk ki a téglalap sablont, majd az egész képernyőt jelöljük ki, így kaptunk egy fekete hátteret. Jobboldalt a Fill opció alatti Sheent pipáljuk ki, a fehér vonalat állítsuk át, az opacityt vegyük le, a színeket állítsuk át. Húzzuk a videó 2-es sáv elejére.
  A háttér kettes sávra alkalmazzuk a Corner pin nevű effektet. Ha kijelöljük, a képernyő négy sarkában lévő köröket megfogva állítsuk be a televízió méretére.
  Ezt a hátteret húzzuk rá a kettes sávra, de az előző mögé. A csúszkát ha odahúzzuk, nem látjuk még az effektet, és hogy ne kelljen az értékeket átmásolgatnunk, a Corner pint másoljuk át az effekt tulajdonságaihoz. Erre a háttérre a Generate mappában a Cell pattern effektet húzzuk rá. Állítsuk be az értékeket ízlés szerint. Az Evolition optionsnél, a Random speedet állítsuk át, a videó elején hozzunk létre egy keyframe-et, majd a végén szintén. Itt az érték legyen 500.

  Illesszünk be egy előzőleg elkészített videót, amire szintén a Corner pin effekt tulajdonságait másoljuk át.
  Készítsünk előzőleg egy almazöld hátteret, teljes képernyő nagyságúra húzzuk, majd ez előtt a kameránkkal vegyük fel, mintha bekapcsolnánk a televíziót. A zöld részen alkalmazzuk a Transform, Crop effektet, vágjuk le a kép széleit. Legyen kijelölve a motion, majd csúsztassuk a képernyő széléhez. A zöld hátteret kulcsoljuk ki a Chrome key effekttel. A pipettával vegyünk ki egy színt, majd tüntessük el a zöldet. Állítsuk be, hogy a videónk hány másodperc múlva váltson valós méretre. A végén másoljunk egy hangot a távirányító bekapcsolás alá.
 • Címkék:

  Adobe premiere videó szerkesztés
acidmedia - 11 éve, 11 hónapja

hello
ez ugyanígy megy ha nem képpel akarom csinálni hanem videóval?

3asBakter - 12 éve, 2 hónapja

Szia!
Nagyon szívesen segítek bárkinek akár még neked is csak könyörögve kérek mindenkit, ami a szemetek előtt van és csak simán rá kell kattintani azt miért, kell 4X megkérdezni.
Itt találod az oldal hibamegoldásait:
http://videosmart.hu/viewingproblems

Steve195 - 12 éve, 2 hónapja

Miért nem tudom megnézni? Mindig hibaüzenet jelenkezik, hogy töltsd újra az oldalt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

torand - 12 éve, 9 hónapja

Végre egy érthető videó. :-)))))

kukacli - 12 éve, 9 hónapja

Szia. Megtudnád mondani , hogy az introban mi a zenének a címe?