Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe Premiere CS3 tanfolyam 9. rész - Stáblista

Készítette: 3asBakter
2010. május 6. 15:45:59 - 10950 megtekintés
 • Ebben a sorozatban az Adobe vezető vágószoftverét mutatom be. A kilencedik részben a felirat mozgást illetve a stáblistát ismertetem.
 • Amire szükségünk lesz

  Adobe Premiere CS3
 • Stáblista létrehozása

  Hozzunk létre egy új feliratot, majd a felső soron lévő kis ikonra kattintva válasszuk a Roll funkciót. Pipáljuk ki az első négyzetet a felbukkanó ablakban, ekkor a szöveg kívülről úszik be a képernyőre, ha a másikat is kipipáljuk, a szöveg ki fog úszni a képernyőről. Ha meg szeretnénk választani, kattintsunk rá kétszer, majd válasszuk ki a mozgás irányát.
  A mezőkbe a frame számokat tudunk beírni, ami azt jelenti, hogy a felirat mennyi ideig maradjon látható, a másodikba: hány képkocka alatt gyorsuljon fel, a harmadikba: hány képkocka alatt lassuljon le, a negyedikbe pedig, hogy mennyi ideig maradjon a felirat a végén.
  A projekt ablakban ha az ikonra kattintunk, a title-t választva új feliratot tudunk készíteni.
  Ha stáblistát szeretnénk készíteni, jelöljünk ki először egy területet a feliratnak. Ha szebb külalakot szeretnénk, a tabulator gombra kattintsunk, állítsuk be az értékeket ízlés szerint. Meg tudjuk határozni a szöveg mozgásának pozícióját is. Írjuk be a megjelölt pozícióhoz a szöveget. Ha rákattintunk az egészre, kijelöljük, változtassuk meg a felirat színét.
 • Címkék:

  Adobe premiere videó szerkesztés
joco44 - 9 éve, 7 hónapja

Szia.Szeretném megkérdezni hogy a Adobe Premiere CS3 -nak milyen PC-t vásároljak szeretnék HD videókat is szerkeszteni.Köszönöm Jocó44
videosmart.hu / joco44
| Kedvenceim | Beállítások | Kilépés


Feltöltés
FőoldalKlubokSorozatokSzakértőkNaplóSúgó Autó Csináld magad Divat Egészség Háziállat Háztartás Mobil Oktatás Szabadidő Számítástechnika Táplálkozás Utazás

Adobe Premiere CS3 tanfolyam 9. rész - Stáblista


Felvéve: 2 éve, 8 hónapja
Címkék: Adobe, premiere, videó, szerkesztés
Megtekintve: 7455


Értékeld a videót:
1 2 3 4 5
11 szavazat alapján
Kedvencekhez Klubok Megosztás Új ablakban
FacebookiWiW TwitterStartlaptovábbi opciók »
3asBakter - 11 éve, 5 hónapja

Szia, Tantobacsi59!
Nem akartam különféle videós üzenetekkel iderondítani ezért a fórumomra küldtem el a választ.
A választ a következő útvonalon találod:
http://videoszerkesztes.5mp.eu című honlapra ellátogatsz, ott kiválasztod a fórum opciót, ami a fórumomra repít. A fórumon az Adobe Premiere Pro topikon belül a segítségnyújtás almenüben találod a videó üzenetemet.
További jó videó szerkesztést.
Üdv: 3asBakter

tantobacsi59 - 11 éve, 5 hónapja

Szia 3asBakter!
Köszönöm a bemutató sorozatodat, sokat segített. Ma már használom a programot (CS5) és persze napról napra próbálok ki új dolgokat. Sajnos egy valamit azonban nem tudok megoldani. Szeretnék úgy létrehozni egy stáblistát, hogy közben a kép egy adott snitt végén kimerevedjen, vagyis az utolsó képkockát olyan hosszan tudjam húzni az idővonalon, hogy a stáblista véget érjen. Ilyet már csináltam a Pinnacle Studioval régebben, de itt sajnos nem tudom, hogy hogyan kell. Kérlek segíts, ha nem okoz gondot neked.
Előre is köszönöm, üdv:
Tantóbácsi

3asBakter - 11 éve, 7 hónapja

Szia!
Nagyon szívesen segítek bárkinek akár még neked is csak könyörögve kérek mindenkit, ami a szemetek előtt van és csak simán rá kell kattintani azt miért, kell 3X megkérdezni.
Itt találod az oldal hibamegoldásait:
http://videosmart.hu/viewingproblems

Steve195 - 11 éve, 7 hónapja

Hát nem birok rájönni hogy miért nem játsza le!!! Magát az oktató videót!!