Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe Premiere CS3 tanfolyam 1. rész - Videó digitalizálása

Készítette: 3asBakter
2010. április 7. 23:14:09 - 15768 megtekintés
 • Ebben a sorozatban az Adobe vezető vágószoftverét mutatom be. Első részben a digitalizálást ismertetem.
 • Amire szükségünk lesz

  Adobe Premiere CS3
 • Videó digitalizálása

  Nyissuk meg a programot, majd egy új projektet. Előre beállított lehetőségek közül válasszuk a DV PAL Standard 48kHz funkciót, de később a Custom settingsnél beállíthatunk mást is. A Name-nél adjuk meg a projektünk nevét. A File menü, Capture segítségével tudjuk videókameráról becapture-ölni a videónkat. A Capture ablakban láthatjuk az előnézeti területet, a vezérlőket, a Move Capture gombot, majd a Settings és a Logging panelt.
  A lenti gombokkal tudjuk a videót léptetni, leállítani, tekerni, stb.
  Ha elindítjuk a felvételt, a Jelenet észlelés gombbal ahányszor megnyomjuk, új jelenetet hoz létre. Ha a Scan detectet kipipáljuk, annyiszor hoz létre új jelenetet, ahányszor ki- és bekapcsoljuk a videónkat.
  Jobboldalt töltsük ki a mezőket értelemszerűen, majd indítsuk el a felvételt a Record gombbal.
  Egy másodpercnyi DV minőségű felvétel, 3,6MB-ot foglal el a merevlemezünkből. Amint megvan, állítsuk meg a felvételt, zárjuk be a Capture ablakot.
 • Címkék:

  Adobe premiere videó szerkesztés
mangajoca - 10 éve, 6 hónapja

Üdvözlöm az oldal szerkesztőjét,tényleg sokat segít az amatőr videószerkesztőknek.Egy kérdésem lenne,hogy ezeket az oktatóvideókat le lehet -e innen tölteni?Sajnos a Net felénk nem mindig akkor engedi megnézni amikor én szeretném,vagy szükségem lenne rá.

bzolta - 10 éve, 7 hónapja

Köszönöm a videot. Nekem az a problémám, hogy ezt a progit MAC OSX 10.6 Hóleopárdon futtatom és ott a Capture ablak köszönő viszonyban sincs azzal, amit a win megjelenés alatt mutattál. A hiba nyilván nem bennünk van.

AkosSzep - 11 éve, 1 hónapja

0:55 nél azt hogy Csináltad. Amúgy Jó a videó 5*

Judit: 0:52

Bujdosoistvan - 11 éve, 3 hónapja

nagyon szépen köszönöm,ez kiváló,örömmel fogom használni,István

Gyuri1961 - 11 éve, 3 hónapja

Sziasztok!
Kedves Bakter!
Én arra lennék kíváncsi, h miért nem jeleníti meg importálásnál a videó tartalmat, ha hang is van benne?
Csak a hang jelenik meg! A videó formátummal nem lehet nagy gondja, mert ugyan ezt a formátumot hang nélkül simán kezeli.
Előre is köszi.
U:I:
Próbáltam megkeresni ezt a hibajelenséget másnál is, hátha adtál már rá választ, de nem találtam. Persze ez nem jelenti azt, h még nem válaszoltál esetleg erre, csak azt mutatja, h béna vagyok a keresésben!