Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe Premiere CS3 tanfolyam 11. rész - Hangok kezelése

Készítette: 3asBakter
2010. május 16. 22:01:25 - 9545 megtekintés
 • Ebben a sorozatban az Adobe vezető vágószoftverét mutatom be. A tizenegyedik részben a hangokhoz tartozó kezelőfelületet ismertetem.
 • Amire szükségünk lesz

  Adobe Premiere CS3
 • Hangok kezelése

  A program az audiofájlok importálásakor a projekt aktuális mintavételezési szintjére, azaz 32 bitesre konvertálja a hangfájlokat, így a többi hangfájllal egyező minőséget kapunk. Hangot ugyanúgy tudunk vágni, mint videót. Az audio mixer fülre kattintva az audio sávok tulajdonságait tudjuk beállítani. A programban automatizálhatjuk a gombjainkat. Ha az automatizált mozgásokat nem szeretnénk, hogy végrehajtsa a program, az offra kattintsunk.
  A mikrofon ikonra kattintva kiválaszthatjuk, hogy melyik opciót használja a program, ha esetleg több hangkártyát használnánk. Akár saját narrációt is felvehetünk.
  Az effekt fülnél kereshetünk audioeffekteket a felvételünkhöz.
 • Címkék:

  Adobe premiere videó szerkesztés
IstvanBujdoso - 10 éve, 5 hónapja

Köszönöm szépen,ilyen jót ritkán vagy nem lehet hallani.még tanulok, és minden elismerés-István

balint0006 - 11 éve, 7 hónapja

Szia!
Nekem olyan problémám van, hogy amikor importálni akarok egy mp3-at akkor azt írja ki h nem támogatott fájl típus! Nagyon örülnék ha tudnál nekem ebben segíteni!Előre is köszönöm.
Üdv:balint0006

3asBakter - 11 éve, 11 hónapja

Szia, retrolany!
Nézd meg légyszíves a Premiere Pro-t bemutató tanfolyamom 7. részét, és a kulcskockákkal (kis pontokkal) dolgozva halkítsd le vagy hangosítsd a hangot, az Effect Controls ablakban a Volume-Level résznél. A Felirat nagyságát ugyan csak az Effects Controls ablakban tudod animálni csak a Motion-Scale értéknél.
Üdv: 3as Bakter

retrolany - 11 éve, 11 hónapja

Szia! Az lenne a kérdésem, hogy ha berakok Mp3-at a videó alá, akkor hogyan kell beállítani és hol, hogy az elején halkan induljon és fokoztaosan hangosodjon a zene?Illetve a másik kérdésem, nekem is hogy e beveztésnél aogy a távolból előugrik és közeledik az ADOBE felirat, azt hol kell állítani?
Köszike!

dinci11 - 12 éve, 2 hónapja

Helló,
hogyan csináltad a videóid elé azt a remek bevezetést,azt hogy Adobe Premier Pro CS3...???
Légyszíves rakd föl a videóját!!