Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe Premiere CS3 Tippek és Trükkök 1. rész - Látványos felirat

Készítette: 3asBakter
2010. május 31. 10:51:01 - 17355 megtekintés
 • Ebben a sorozatban az Adobe Premiere Pro programmal elkészíthető illetve kivitelezhető tippeket és trükköket mutatok be. Az első részben egy látványos feliratot fogok elkészíteni.
 • Amire szükségünk van

  Adobe Premiere CS3
 • Látványos felirat

  Hozzunk létre egy új projektet, nevezzük el. Hozzunk létre egy szöveget a Title segítségével, válasszunk ki egy betűtípust. Húzzuk a feliratot a video 1-es sávunkra.
  Adjunk hozzá egy effektet, a Perpective/Basic 3D-t válasszuk. Forgassuk el a feliratot, készítsünk mozgási útvonalat. Az egyes sávot kijelölve és ENTER-t nyomva a program lerendereli a mozgást.
  Hozzunk létre egy új munkaterületet a File fülnél, nevezzük el árnyéknak. Húzzuk le a másik munkaterületet, nyújtsuk meg. Húzzuk rá a vertical flip effektet.
  Az egyes videósávra húzzuk rá a Transitions/Linear warp efffektet. A 90 fokot állítsuk nullára, finomítsuk a beállításokat.
  Az árnyék effektet rendereljük le ismét. A projekt ablakban a New itemre kattintsunk, hozzunk létre egy új munkaterületet, nevezzük el fénynek. Az árnyék munkaterületet húzzuk rá az egyes, illetve a kettes videósávra. A kettes videósávra húzzuk az Adjust/Lightning effectset. Ha kijelöljük a LE opciót, a megjelenő kör segítségével állítsuk be az effektet. A fény munkaterületet kijelölve nyomjuk meg az ENTER-t majd rendereljük le a feliratot.
 • Címkék:

  Adobe premiere videó szerkesztés
viriki - 4 éve, 10 hónapja

Szia!
Lenne egy kis problémám a videókkal. Esetleg valahonnan le lehetne őket tölteni jobb minőségben? Ha felteszem nagy képernyőre, semmit sem látok belőle, úgy el van mosódva az egész. A lerást követtem, de nyilván valahol elrontottam, ezért lenne jó megnézni is. (Ugyan az a helyzet az After Effecttel) Főleg a feliratokról szóló videók érdekelnének, mivel eddig Premieben csak alap feliratozásokra volt szükségem. Életmentő lenne.

lacus2121 - 9 éve, 6 hónapja

Szia. Valami elérhetőséget skypet,facet, vagy valamit tudsz adni légyszives? Előre is köszönöm.

tudodki - 11 éve, 1 hónapja

Nagyon jók a videóid, rengeteget tanulhattam belőlük. Köszönöm.

Jöhet az Encore :-D

norbiusa - 11 éve, 7 hónapja

Szuper, koszi, kivancsian varom! eddig a vegast hasznaltam vagasra, kiirasra pedig a dvd architect-et es ugy gondoltam ideje kicsit elorelepni!

3asBakter - 11 éve, 7 hónapja

Szia!
Az Encore bemutatása tervben van és hamarosan neki is látok a videóknak. A videók várható érkezése január vége február eleje, attól függően, hogy mennyi időm lesz.