Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe Photoshop: Hogyan csináljunk világító szemet valakinek?

Készítette: aronvad
2009. március 25. 16:37:55 - 13656 megtekintés
  • Az alábbi tippben Adobe Photoshop segítségével fogunk világító szemet varázsolni valakinek pár lépésben.
  • Amire szükségünk lesz

    Photoshop
  • Világító szem Photoshoppal

    Nyissunk meg egy arcképet, majd a Dodge toolnál válasszuk a highlights-ot, az exposure legyen 50%, majd egy viszonylag kisebb ecsettel húzzuk át a szemem néhányszor. Válasszuk ki a Burn toolt, ott a shadowst, az érték legyen 21%, húzzuk át ismét párszor a szemen. Duplikáljuk a képet, majd a CTRL+U-t nyomjuk meg, és a saturationt húzzuk le nullára. A radírral a szembogarat radírozzuk ki, majd az Image/Adjustments/Brightnessre kattintsunk, ott a brightnesst húzzuk le teljesen, a contrastot pedig növeljük meg egy kicsit és máris elkészült a világító szem.
  • Címkék:

    photoshop szem világító cs4 adobe képalkotás adobe
aronvad - 15 éve, 1 hónapja

köszi

szbdavid - 15 éve, 1 hónapja

egesz jo video, ugyes

aronvad - 15 éve, 1 hónapja

köszönöm! az a baj, hogy ennél még rossz volt a mikrofonom, de most már van normális...az angolos meg nem angolos kiejtésért megbocsi, általában angolosan szoktam ejteni az angol szavakat denemtom mért valamiért most egy kicsit fura lett...a gondolataimat megpróbáltam összeszedni, csak az volt a baj hogy egyszer elfelejtettem, hogy mi jön...és nem akartam leálítani uh. amíg eszembe jutott, volt egy kis megakadás

kovacs.andor - 15 éve, 1 hónapja

Hát tűrhető kategória, ha videót készítesz kicsit jobban szedd össze a gondolataidat, jah, és a kiejtésre figyelj jobban, kicsit vicces hogy van amelyiket túl angolosan míg a másikat meg egyáltalán nem angolosan ejted, bár nem tudom hány éves vagy. Egyéni meglátás. Sok sikert a további vidikhez.

aronvad - 15 éve, 2 hónapja

az van már fenn, hogy hogyan emeljük ki a szemszínt. az még nem hogyan vílágítson a szemünk