Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe Photoshop CS4 - 3D festés és szerkesztés

Készítette: szoftver.hu
2008. október 24. 17:09:40 - 23633 megtekintés
 • Az Adobe Photoshop CS4-ben továbbfejlesztették az előző verzióban bevezetett 3D-s lehetőségeket.Olyan szintre jutottak vele, hogy tulajdonképpen most már nincs is szükségünk 3D-s objektumoknak a textúrázására más programokra, közvetlenül a Photoshopban meg tudunk csinálni mindent.
 • Amire szükségünk lesz

  Photoshop CS4
 • 3D újdonságok

  Sokat javítottak a teljesítményen, egy elég magas poligonszámú modellt is szépen tudunk mozgatni. Minderre könnyedén rá lehet festeni, ablak megnyitása nélkül, az ecset eszköz segítségével.
  Ha a forgatást eddig nehézkesnek találtuk, azon is könnyítettek: a bal felső sarokban láthatunk egy eszközt, amit akárhova át is helyezhetünk, számunkra kényelmes helyre.
  További érdekesség, ha vannak kétdimenziós rétegeink, és ha beállítjuk a modellünket alatta úgy, hogy megfelelően illeszkedjen ehhez a réteghez, akkor a kétdimenziós rétegre alkalmazzunk a merge downt, és máris ráolvadt a réteg a 3D-s objektumra.
  A 3D menüből készíthetünk közvetlenül egy rétegből egy 3D-s levelezőlapot, ami annyit tesz, hogy a megnyitott képet közvetlenül 3D-ben lehet mozgatni. De egy sima rétegből is létrehozhatunk térbeli formákat is.
 • Címkék:

  adobe photoshop cs4 creative suite grafika képalkotás képmanipuláció 3D
juhaszyvett - 11 éve, 3 hónapja

Szia titi97! Kaptál a kérdésedre választ?

titi97 - 12 éve, 9 hónapja

helló

szeretnélek megkérni titeket hogy segitsetek nekem mert nekem nem engedi a 3D funkciót használni nemtudom mért lehet hogy levan zárva nemtudom de amikor rákattintok a fejlécre/a 3D re akkor szürkén mutatja az összes menüpontot és nemtudom használni kérlek segitsetek meg még szeretnék letölteni vagy szerkeszteni egy autó de nemtudom hogy kell segisetek kérlek irjatok emailcímemre
( vilcsektibor@freemail.hu ) elöre is kössz

imi1996 - 13 éve, 9 hónapja

én iebben tankot szeretnék szerkeszteni lehetséges?

nemtom1 - 13 éve, 10 hónapja

sziasztok nekem az a gond hogy megvan a 3D menü de nem lehet használni mert az alata lévő izék zárolva vannak
[url=http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58493/

asdvoknoob - 14 éve, 3 hónapja

nekem van 3d meü csak nemtudok semmit csinálni benne mert minden almenü zárva van :S