Keresés Kategóriák Kedvencek

aronvad profilja

aronvad Regisztráció: 2009. március 1.
Megtekintett videók: 883 db
Saját tippek: 32 db

A felhasználónak még nincsenek kedvencei.

aronvad - 12 éve, 3 hónapja

Az adobe.com oldalról a kifizetése után. Esetleg a boltban még hozzájuthatsz. Próbaverziót is az adobe.com oldalról tölthetsz le. warezlinket itt kérlek ne várj tőlem.

tomi-prog - 12 éve, 3 hónapja

Nem tód honnan lehet leszedni a photoshop ot? müködö verziót és minimum CS3 massat?

Tomicska - 12 éve, 7 hónapja

eddig azt halottam h half life 2 portal, meg ilyesmi, és sehogy nem találtam
köszönöm szépen

aronvad - 12 éve, 7 hónapja

a játék teljes neve portal. http://store.steampowered.com/app/400/

Tomicska - 12 éve, 7 hónapja

Szia!
szeretném megvásárolni a streamon a portal játékot, de nem tudom pontosan milyen néven keresem. meg tudod mondani a játék teljes nevét ?

ivitzp - 12 éve, 7 hónapja

Szia aronvad!

Látom ügyes kis tutoriálokat készítesz és értesz az informatikához. Én pontosan ilyen embert kerestem mint te vagy.Szeretnélek meghívni szerkesztőnek egy olyan oldalra ahol sok olyan embernek segítünk aki nagyon kezdő az informatika világában és van valami "egyszerű" (nekünk egyszerű) problémája amit meg szeretne oldani. És mi ebben szívesen segítünk nekik azzal, hogy megosztjuk velük tudásunkat.

Ha úgy döntöttél, hogy csatlakozni szeretnél csapatunkhoz, hogy közösen segítsünk kezdőkön akkor a Kapcsolat menüpont alatt írj egy levelet nekünk.

Szívesen látnálak a csapatunkban.

Üdvözlettel Ivitzp

http://informatika-kezdoknek.hu

aronvad - 13 éve

felvettelek msn-en, majd ott beszélünk.

csipa932 - 13 éve

üdv nekem lenne egy kis bajom wowowmal akármelyik patch akarom felrakni nem sikerül itt az msn cimme ha valaki segítene meg hálálnám : cs14__@hotmail.com skypem: sonicc1318 : xfirem : csipa935 ha valaki segítene meg csinálni nagyon meg köszöném nagyon ^^

aronvad - 13 éve

Ha egész számokkal működik, akkor te rontoddat el. Ezt úgy értem, hogy a számítógép nem tizedesvesszőt, hanem tizedespontot használ! Tehát nem 4,5, hanem 4.5! Természetesenha a változóknál a real helyett integert állítottál be, akkor az a hiba, de ha a videóban leírt utasításokat követted, akkor csak a pont/vessző lehet a hiba! Úgyhogy pontot használj!

Cartman01 - 13 éve

Helló!
A Programozás Pascalban: Téglalap átlójának kiszámítása videódban amikor megcsinálom a programot nekem nem számítja ki a tizedes törteket pl: 2,5 és a másik oldal 4,5 ezt nem írja ki csak kikapcsol a program! Ezt a problémát lehet orvosolnbi valahogy?
Előre is köszi!