Keresés Kategóriák Kedvencek

Távsegítség létrehozása a Team Viewer segítségével

Készítette: montecsaszi
2009. május 7. 10:06:26 - 28823 megtekintés
 • Az alábbi tippben bemutatjuk, hogy hogyan lehet távsegítséget létrehozni egyszerűen a TeamViewer segítségével.
 • Amire szükségünk lesz

  Team Viewer
 • Távsegítség könnyedén

  Írjuk be a böngészőbe www.teamviewer.com, majd töltsük le a programot, majd telepítsük.
  A partnerünk és a saját gépen is ugyanannak a verziónak kell lennie, különben nem fog működni a program.
  A partner megadja az ID-t, amit másoljunk be a Create session mező alatti részbe, majd a Connect to partner gombra kattintsunk, és csak a jelszót kell megadni.
 • Címkék:

  távsegítség team viewer segítség partner számítógép
S_martlus333 - 10 éve

En ismerem eszt a progit meg is van a gepemen es nagyon hasznos

Donatus - 10 éve, 5 hónapja

ezt jóó, IDÉ!!!
Talán ájdí vagy Í DÉ !

rakapo - 11 éve, 4 hónapja

Szia kedves montecsaszi!

Gondoltam, hogy van annyi eszed, hogy nem sértődsz be, de ha őszinte akarok lenne, akkor valami hasonló kommentre számítottam. :-). Ami a személyeskedésedet illeti lekevernék két sallert és jó napot!

Abszolút jó tanács (bár téged úgysem érdekel): Ha már ennyit foglalkozol a témával, érdekel is a dolog és látszik rajta, hogy még értesz is hozzá, akkor legyél igényesebb. Mindig törekedj arra, hogy a lehető legpontosabban fogalmazz. Figyelj a szakmaiságra. Nagyon sok csiszolni való van még. Ha már időt és energiát pazaroltál a videóra nem lehetett volna várni fél napot, hogy lássuk, hogyan működik? Egy ilyen prezentációnak az a lényege, hogy szemléltess. Ha feltöltesz valamit nem biztos, hogy mindenki fényesre fogja nyalni a commentekben a videódat. Erre készülj fel. Nem kell egyből megsértődni és ész nélkül visszaírni. A negatív kritikából is lehet tanulni, de ha nem akkor nézd meg mások bemutatóját,( akár ezen a portálon is, mert sok igényes videó van), és lesd el onnan a trükköket.

montecsaszi - 11 éve, 4 hónapja

Nézzük végig:

A 3 perces videó java része azért megy el a letöltéssel mivel megmutattam a többieknek, hogy honnan kell letölteni, az meg gondolom nem olyan nagy gond(neked biztos, mert amint látom neked minden baj)megmutattam melyik gombra kell kattintani, ja boccs ezt mindenkinek tudnia kell és tudom elég gagyi h megmutatom dehát istenem most ebbe belefogsz halni!

Pici tévedés: szerintem egyáltalán nem tévedés, mert én azt akartam h rajta legyen a gépemen, és nem a te akaratod szerint fogom csinálni.

2:20 - Este 11 óra tájékán csináltam a videót, és azért, hogy megmutassam a távsegitséget, nem fogom felkelteni egy barátomat sem, és virtuális szervert sem fogok csinálni csak azért hogy én videót készítsek, és úgy hiszem elég érthetően el is magyaráztam, hogy mit kell csinálni, ennyit aztán télleg nem nehéz megtenni, hogy beirod az ID-t meg a Pass-t, de úgy látom hogy számodra még ez is nehéz, akkor meg nem kell okoskodni.

Nekem ezekre amiket te leírtál, egyáltalán nemvolt szükségem, semmiféle finombeállitás, VPN tárcsázás, egyszerűen csak azt csináltam amit a videóban is, a telepités-lehetőségek közül meg nem nehéz választani.

Jah és egyébként rajtad kivül egy csomó ember megköszönte, érdekes nekik semmi ilyenre nem volt szükségük, ezután már nincs miről beszélni...

De ha te ilyen precíz ember vagy, kérlek ne a videók alatti kommentekben fejtsd ki, bár ki fejtheted, én ezt persze nem tilthatom meg, de engem az érdekel, hogy másoknak sikerült, és nem tudom mért kell túl bonyolítani a dolgot, mikor egyáltalán SEMMI értelme, mert a célra teljes mértékben megfelel. De ha neked mindent jó bonyolultabban megcsinálni, hát csináld engem a legkisebb mértékben sem izgat.

Szóval köszönöm a tanácsaidat, de sajnos egyáltalán nem érdekelnek .

rakapo - 11 éve, 4 hónapja

Tyű de lehúztatok az előző commentemet! Na nem baj. A véleményem továbbra is ez: próbálkozásnak nem rossz, hírértéke zéró.

De nézzük végig:
A 3 perces video java része arra megye el, (több mint 2 perc), hogy hogyan töltsük le illetve makogás a verziókról.
1 percig csak vacakol a letöltéssel. (ez a video 1/3-a). Elég lenne a szöveges leírásban utalni rá. Feltételezem, hogy aki távsegítséget akar nyújtani, le tud tölteni egy nyamvadt fájlt!

Pici tévedés: nem kötelező a telepítés, fut a TW anélkül is. Ha valaki letölti és progit futtatja, akkor az első kérdési között azt tudakolja tőlünk, hogy futtatás vagy telepítés legyen. Az egyik esetben nem gyártja le a parancsikont.

02:20 „Most ezt az egész távsegítséget nem tudom nektek megmutatni…” -no commnet

Nem esett szó ilyenekről (csak a fontosabbak):
-Telepítési-futtatási lehetőségek:
-Videokészítés
-File Transfer mód
-képernyő átadás
-VPN betárcsázás
-Partner lista
-QuickSupport
-Program Licensze
És akkor még hol vannak a finombeállítások…
Szerintem erről kellett volna szólnia.
Az alkotó gyakoroljon még! Nem lesz rossz csak ez édes kevés.

DJCsabi: Csabi-Csabi! Inkább Te gondolkozz el! A kritika nem fikázás. Ha van esze a feltöltőnek akkor még tanulhat is commentekből, és nem egyből besértődik. Én leírtam elmondtam mit hiányolok. Remélem szakmailag te is meg tudod indokolni és nem csak 1 mondatban ki tudod fejteni a véleményedet