Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan tölthető be gyorsan az Unreal Tournament 3?

Készítette: ZeroCool.hu
2008. február 9. 23:15:51 - 8424 megtekintés
 • Néha vicces azt látni, hogy a játékkiadók mennyi reklámot helyeznek el a játékok előtt. Mielőtt elkezdhetnénk játszani, minden alkalommal végig kell néznünk a rengeteg reklámot, ami idegessé teszi a játékosokat.
 • Amire szükségünk lesz

  számítógép
  internet
  Unreal Tournament 3
 • Keressük meg a videófájlokat

  Amint végignéztük a reklámokat, lépjünk ki játékból, menjünk vissza a desktopra, majd válasszuk ki kedvenc fájl menedzser programunkat, mondjuk a Total Commandert. Lépjünk be a játék főkönyvtárába, az "Unreal Tournament 3"-ba, majd alatta az "UTGame"-be, amiben keressük meg a "Movies" könyvtárat, és ebbe is lépjünk bele.
 • Nevezzük át a fájlokat

  Ha abc-be van rendezve a lista, akkor az elején láthatjuk a különböző videókat: Copyright_PC, EpicLogo, Intel_Duo_logo, MidwayLogo, Nvidia_PC, UE3_logo, ezeket kell átneveznünk. Jelöljük ki az összes fájlt, majd Total Commander esetén nyomjuk meg a CTRL+M billentyűket, ami a "Multi-Rename Tool"-t hozza elő. Itt állítsunk mindent alaphelyzetre, ALT+N legyen csak a funkció. Ha előzőleg alkalmaztunk bármiféle más beállítást, azt töröljük ki. Majd a „Rename mask: file name” mezőbe írjunk az [N] elé írjunk mondjuk x-et, de lehet 2 vagy 3 x is, teljesen mindegy. A lényeg, hogy változtassuk meg az eredeti fájlok nevét. Jelen esetben egy x-et írtunk, nyomjuk meg a „close”-t, és ezzel át is neveztük az összes fájlt.
 • Indítsuk el a játékot

  A lista tetejéről értelemszerűen a legaljára kerültek a fájlok. A fájl menedzserünkben ennyi volt a feladatunk, be is zárhatjuk és visszakerülünk a desktopra. Válasszuk ki a játék ikonját, kattintsunk rá kettőt, a fő képernyő még bejelentkezik, de utána azonnal a főmenü fogad minket, ahol az ismert metódusok alapján elkezdhetünk játszani.
 • Ha mégis reklámra vágyunk

  Ha vissza szeretnénk állítani az alapokat, annyi a teendő, hogy az x-eket eltüntetjük a fájlnevek elejéről és újra láthatjuk a szépséges logókat.
 • Címkék:

  unreal tournament fps videójáték számítógép internet
alex1200 - 13 éve, 7 hónapja

nkem el lehet tekerni a reklámokat

alex_1200 - 13 éve, 10 hónapja

én imádom ezeket a reklámokat de én szinte a legtöb játéknál kicserélem a sajátomra pl a játékban egy game player videót beteszek

Drider - 15 éve, 4 hónapja

PS3-as, illetve X360-as verzión hogyan kell? Én személy szerint szeretem ezeket a vidiket, valahogy megadják a hangulatot!

ZeroCool.hu - 15 éve, 6 hónapja

Hmm, az se rossz ötlet, köszi!!!

aZubiii.dot - 15 éve, 6 hónapja

én ugyanezt csináltam csak ott a Configoknál az inputban megkerestem ezeknek a sorát és eléraktam egy " ; " ilyen jelet... és hát ki is lett tiltva... igaz ez egyszerübb ami itt van